Dünya:
PRENS HARRY'den HAYRANINA OLAY YARATAN ÇIKIŞ...

PRENS HARRY'den HAYRANINA OLAY YARATAN ÇIKIŞ...

Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın Avustralya gezisi tam gaz sürerken, objektiflere takılan bir kare sosyal medyanın gündemine oturdu.

İngiltere’de tahtın 6. sıradaki varisi Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle Avustralya gezisine devam ediyor. Dün Melbourne kentindeki Kraliyet Botanik Bahçeleri’ni ziyaret eden çifti görmek için binlerce kişi toplandı.

O kalabalığın içinde yer alan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi India Brown, objektiflerin dikkatinden kaçmadı. Elinde ‘8 yaşından beri seni seviyorum’ yazılı pankart taşıyan Brown, Harry ve Meghan’ı gördüğü anda gözyaşlarına boğuldu.

Kalabalığın arasında genç kızı fark eden Prens Harry de Brown’a doğru yaklaşarak onunla konuşmaya başladı. Gözyaşları bir türlü durmayan kızı sakinleştirmeye çalışan Harry ardından Brown’a sarıldı.

Bu hareket karşısında daha da heyecanlanan Brown, yaşadığı anları İngiliz basınına anlattı. Küçüklüğünden beri Kraliyet Ailesi’ni yakından takip ettiğini belirten Brown, “Prens Harry ve Düşes Markle’ı görünce çok heyecanlandım. Bana doğru yaklaştığında bunun gerçek olduğuna inanamadım. Elimdeki pankartı ve ağladığımı görünce, ‘Başımı derde sokacaksın’ deyip bana sarıldı” dedi.

Sosyal medyada bu anları yorumlayanlar ise, Prens Harry’nin protokol kurallarını ihlal ettiği için böyle bir cümle kurduğu üzerinde yoğunlaşırken, bir grup ise ‘Prens hamile eşinin önünde kime sarıldığına dikkat etmeli’ ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

OBAMA’dan 8 YIL SONRA BİR İLK
Eski ABD Başkanı Barack Obama, Londra'da Başbakanlık Ofisi’nde görüldü. Obama'nın 8 yıl sonra...

Haberi Oku