Dünya:
ÜNLÜ AKTÖR KIZINI YILLARDIR GÖREMİYOR

ÜNLÜ AKTÖR KIZINI YILLARDIR GÖREMİYOR

Ünlü aktör Tom Cruise, kendisi gibi oyuncu Katie Holmes ile 2005 yılında tanışmış ve 2006 yılında evlenmişlerdi.

2008 yılında Suri adını verdikleri kızları dünyaya gelen çift 2012 yılında boşanmıştı.

Boşanmanın en önemli sebebinin, Holmes'un kızı Suri'yi, Tom Cruise'un yer aldığı Scientology tarikatından uzaklaştırmak istemesi olduğu iddia edilmişti.

Holmes boşanmanın ardından herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Ancak ABD'deki USWeekly dergisi Cruise'un yıllardır kızını görmediğini açıkladı. Dergiye göre Cruise'un kızını görmek istememesinin asıl nedeni Suri'nin artık Scientology tarikatının bir üyesi olmaması. Dergi, Cruise'un kızıyla en son 2013'te görüntülenmesini 'büyük kanıt' olarak sundu.

Cruise, Nicole Kidman'dan olan evlatlıkları Isabella ve Connor'ın velayetini almış, buna bağlı olarak da Kidman evlatlık çocukları ile uzun süre görüşememişti.

Açıklamada Katie Holmes'un tarikattan ve Cruise'dan tamamen uzaklaşarak kızıyla vakit geçirdiği ve hayatından memnun olduğu belirtildi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

OBAMA’dan 8 YIL SONRA BİR İLK
Eski ABD Başkanı Barack Obama, Londra'da Başbakanlık Ofisi’nde görüldü. Obama'nın 8 yıl sonra...

Haberi Oku