ERBAKAN HOCA ve HÜSNÜ'ler

Bugün, yerli ve milli havasında Vehhabi Arapçılığı yapanlar var ya... Onlara karşı en sert tavrı rahmetli Necmettin Erbakan takınmıştı. AKP’yi Müslümanların temsilcisi sanıp da oy verenlere sembolik olarak Hüsnü demiş; o Hüsnü’leri şöyle eleştirmişti: “ Ey Hüsnü! Bu seçimde de maazallah bunlara oy verirsen, cehenneme bilet alıyorsun cehenneme...”

Hey gidi hoca! Bu dünyada artık Cehennem’e inanan mı kaldı? Nasıl olsa cennetin tapusunu hoca kılıklı tüccarlar satıyorlar ya... Ver parayı, al cennet tapusunu... Cehennem’den kim korkar artık?

DEMİRTAŞ’ın KİMLİĞİ

Dünkü yazımı anlamak istemeyenlere bir belge daha... HDP’nin AKP ile birlikte yürüdüğünü, yürüyeceğini söylüyorum. Bunun en açık kanıtlarından birisi de Selahattin Demirtaş’ın 12 Mayıs 2013 tarihindeki Reyhanlı katliamıyla ilgili olarak söyledikleridir. O sıralarda BDP Eş Genel Başkanı olan Selahattin Demirtaş; Tayyip Erdoğan’ı ve AKP’yi eleştiren CHP’ye karşı tavır takınmış ve şunları söylemişti:

“Bu derin devletin işidir. Amaç AKP Hükümetini köseye sıkıştırmaktır. Türkiye’ye yönelik bu saldırı, sivil yurttaşlarla yapılan saldırıda öncelikli olarak hükümeti eleştirmek yerine birlik olmamız gerekir. Biz bu saldırıya karşı hükümetin yanında yer alacağız.”

Şimdi HDP’den medet uman o bazı CHP’lilere soruyorum: Bu Demirtaş yarın hapisten çıkartılıp Erdoğan’a yardımcı yapılırsa ne dersiniz?

Eğer HDP Kürtlerin temsilcisi ise alsın onların oyunu, gelsin Meclis’e...

HERKES FETÖCÜ ONLAR DEĞİL

Başta İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı olmak üzere devletin yönetim kademesini FETÖ’cülere teslim edenler hiç suçlu değil...

81 valinin 70’ini FETÖ’cülerden atayan bu AKP hiç mi hiç suçlu değil...

”Ne istedilerse verdik!” diyerek Fethullahçılara her şeyi verdiğini itiraf eden AKP Lideri Erdoğan zaten suçsuz...

FETÖ’nun kurduğu tuzaklar sonucunda açılan davaların savcılığına soyunanlar asla suçlu değil...

Devletin ve ordunun en derin sırlarının bulunduğu Kozmik Oda’yı FETÖ’cü hakimlerin eline vermek için Bülent Arınç üstünden kumpas kurduranlar suçlu değil...

Ankara’yı parsel parsel FETÖ’cülere verenler hiç suçlu değil.

İstanbul’un en değerli arsalarını FETÖ’cüler üstünden pazarlayan Büyükşehir Belediye Başkanı ve çevresi suçlu değil.

Herkesin paşasının gözü önünde, bu ülkenin Genelkurmay Başkanı’nı tutuklatanlar suçlu olabilir mi hiç?

FETÖ’nün televizyonlarında Ergenekon ve Balyoz kumpaslarını övenler suçlu değil, tam aksine el üstünde...

FETÖ’ye göstere göstere banka kuranlar hiç suçlu değil...

O bankadan milyonlarca lira kredi alarak villa sahibi olan sözde gazeteciler zaten suçlu olamazlar.

Kimdir suçlu olan?

-İYİ Partili bir iki gariban...

FETÖ’cülerle yürüttüğü ortaklığı gizleyip CHP’yi ve İyi Parti’yi suçlu çıkarmaya çalışan bu AKP’yi ve Tayyip Erdoğan’ı tebrik etmeyip de ne yapayım?

BASİT AMA ÖNEMLİ İKİ SORU

65 yaşını dolduran bir insanı, sıradan bir memurluk görevini bile yapamaz diyerek emekli edip kenara atan sistem; bütün ülkenin kaderini 65 yaşın üstündeki siyasetçilere hangi akılla bırakır?

Devleti yönetmeye talip olanlardan akıl yeteneklerinin yerinde olup olmadığını gösteren bir sağlık kurulu raporu isteme zamanı gelmedi mi?

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87