Gündem:
ASKERLERE SALDIRANLAR TUTUKLANDI...

ASKERLERE SALDIRANLAR TUTUKLANDI...

İzmit’te çarşı iznine çıkan 5 askere otobüste saldırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan A.G., O.Z., M.U., Z.G., U.G., M.G., A.K., E.G., M.K., K.B., H.U. ve M.K., Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

Adliye önünde bekleyen yakınları basın mensupları ve jandarmaya tepki gösterdi. Zanlıların yakınları gazetecileri, "Vatan evlatları bunlar, vatan için hepsi canını verir" diyerek görüntü çekmemelerini istedi.

Şüphelilerin yakınları ve jandarma arasında yaşanan arbede de bir jandarma subayı omzuna aldığı darbe nedeniyle yaralandı. Bir polis yaşanan arbede sırasında biber gazı sıktı.

Arbede sırasında gözaltındakilerin yakınlarına müdahale eden İzmit İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gazi Özdemir’in kolunun çıktığı öğrenildi. Olay yerine gelen ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Yüzbaşı Özdemir’e doktorlar tarafından 10 gün iş göremez raporu verildi. Olayla ilgili olarak T.G. (23) ve M.A.B. de gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Zanlılar adliyeye doğru götürülürken yakınları, "Adamsınız" diye bağırarak, alkışladı. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi, arbedede hafif yaralanan subayı tedavisi için Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürdü.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku