Gündem:
BAKIN FETHULLAH GÜLEN NİYE EVLENMEMİŞ?

BAKIN FETHULLAH GÜLEN NİYE EVLENMEMİŞ?

Erzurum'daki FETÖ davasında 'cemaat ablalarının' öğrencilere, Fetullah Gülen'in neden evlenmediğini nasıl anlattıkları ortaya çıktı.

Erzurum'da görülen FETÖ davasında örgüt yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin ifadeleri dava dosyasına girdi.

Kimya Mühendisliği bölümü bir öğrencinin, "Fetullah Gülen'in hayatı ve hizmet harekatını övgü ile anlatırlardı. Bir keresinde birisi, 'Fetullah Gülen neden evlenmedi, gay mi?' diye sordu. Ablalardan biri Fethullah Gülen'in bir hanımla tam evlenecekken rüyasında Peygamberi gördüğünü ve Peygamber Efendimizin sırtını döndüğünü ve bundan dolayı evlenmediğini anlattı" şeklindeki sözleri iddianamede yer aldı.

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, FETÖ ile ilgili okul-yurt yapılanmasını sağladığı gerekçesiyle Aziziye İnşaat şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı tutuklu Yaşar K.'ya 22 yıla kadar hapis cezası isteniyor.



Aydınlık Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku