Gündem:
CHP'li GÜLAY YEDEKÇİ HARVARD'da
Hüzün Yücel

CHP'li GÜLAY YEDEKÇİ HARVARD'da


Harvard Üniversitesi CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi’yi ağırladı. Burada iki konferans veren Yedekçi ABD’li yöneticiler ve öğrencilerle bir araya geldi. 

Kentsel Dönüşüm, Geleceğin Şehirleri ve Biyomimikri Doğadan Esinlenen Tasarım uzmanı Yrd. Doç. Dr. Gülay Yedekçi, Harvard Üniversitesi’nde "Yerel, Ulusal ve Küresel Siyaset Bağlamında İstanbul'da Kentsel Dönüşüm" ve  "Milletvekili gözünden Cinsiyet Ayrımının Politikaya yansımaları" başlığı ile iki ayrı konferans verdi. 

2014 Yılında “En İyi Mimar” ödülünü olan Yedekçi, engelliler için “Turuncu Bayrak”, “Mars’ta Yaşam”  ve “Uluslararası Ekolojik Kadın Köyü”projelerinin de mimarıdır. Çok sayıda makalesinin yanı sıra yayınlanmış 4 kitabı bulunmaktadır.





Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku