Gündem:
CUMHURİYETÇİ HEKİMLER'den TTB'ye İSTİFA ÇAĞRISI
CUMHURİYETÇİ HEKİMLER'den TTB'ye İSTİFA ÇAĞRISI

Cumhuriyetçi Hekimler Grubu, PKK ve FETÖ ile mücadeleye karşı tavır alan Türk Tabibler Birliği yönetimini istifaya çağırdı. Cumhuriyetçi Hekimler adına Ulusal Kanal'a açıklamalar yapan SSK İstanbul Eski İl Müdürü Doktor Hükmet Çevik, Türkiye'nin bütünlüğüne karşı olan bir çizginin kabul edilemez olduğunu söyledi

23 Eylül'de yaptıkları açıklama ile Türkiye'nin terör örgütleri PKK ve FETÖ ile mücadelesini hedef alan Türk Tabipler Birliği'ne, Cumhuriyetçi Hekimler Grubu'ndan tepki geldi. 

Cumhuriyetçi Hekimler Grubu adına konuşan SSK İstanbul Eski İl Müdürü Dr. Hükmet Çevik, Türk Tabipler Birliği'nin Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldığını söyledi. 

Türk Tabipler Birliği'nin açıklamasındaki  "100 bin kişi mağdur oldu" iddiası gerçeği yansıtmıyor. 

Çevik, 15 Temmuz'dan sonra açığa alınan 11 bin öğretmeninde sendikal mücadeleden değil, terör örgütleri ile bağlantılarından dolayı açığa alındığına dikkat çekti.

Türk Tabipler Birliği, Doğu ve Güneydoğu illerinde kayyum atanan belediyelere de sahip çıktı. Doktor Hikmet Çevik, "Türkiye'nin altına mayın döşeyen belediyelere sahip çıkılması kabul edilemez" dedi. 

Cumhuriyetçi Hekimler Grubu, Türk Tabibler Birliği yönetimini bir an önce istifa etmeye çağırdı.


Ulusal Kanal
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku