Gündem:
DUBAİ'den ERDOĞAN'a SERT GÖNDERME!
DUBAİ'den ERDOĞAN'a SERT GÖNDERME!

Twitter hesabında paylaştığı Tweet'lerde Temim; Türkiye’den yayın yapan televizyon kanallarının terör ve öldürmeye bulundukları provokasyonu ‘benzeri görülmemiş terör’ olarak nitelendirdi.

Dubai Emniyet Müdürü Yardımcısı Temim Erdoğan’ı keskin bir dille eleştirirken; bu rejimin tekfirci ve kiralık teröristlere her türlü desteğinden dolayı Arap ülkelerinin tamamında Türkiye büyükelçilerine protesto mektupları iletilmesi gerektiğini ifade etti.

Temim terör ve şiddete provokasyon yapan medya kanallarını da eleştirerek, sorumlularının yargılanmaları gerektiğini belirtti.

SANA'nın haberinde Türkiye’de Müslüman Kardeşler kökeninden gelen Erdoğan rejiminin Arap ülkelerinde akıtılan masum kanların başlıca sorumlularından biri sayıldığı iddia edildi.

Haberde 'Suriye, Mısır, Libya, Yemen, Tunus ve daha birçok bölgede uluslararası olarak yasaklanmış Kaide Örgütü ve kollarının yanı sıra daha muhtelif adlandırmalar altında olan kiralık terör çetelerine her türlü desteği temin eden terör efendisi Erdoğan; her türlü vahşeti işleyen bu katillere siyasi örtü de temin etmektedir' denildi...

SANA-Suriye Arap Haber Ajansı


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku