Gündem:
İŞTE HAİN SALDIRININ 2 CANLI BOMBASI
İŞTE HAİN SALDIRININ 2 CANLI BOMBASI

Ankara’yı kana bulayan ikinci canlı bombanın da kimliği ortaya çıktı


Ankara’da 97 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren canlı bombalardan birinin Yunus Emre Alagöz olduğunun tespitinin ardından ikinci canlı bombanın da arananlar listesindeki Ömer Deniz Dündar olduğu ortaya çıktı.

İki canlı bombanın ayrı araçlarla Gaziantep’ten geldikleri, Y.Ş.’nin canlı bombalara keşif yaptırdığı tespit edildi. Araçların sahipleri ve Y.Ş. Gaziantep’te gözaltına alındı.


Hürriyet’ten Arda Akın’ın haberine göre, güvenlik güçleri saldırı sonrası bölgede bulunan MOBESE kameralarından ikinci bombacının kimlik bilgilerine de ulaştı. DNA testleri de uyuşan Ömer Deniz Dündar’ın, Yunus Emre Alagöz’le Gaziantep’ten Ford Focus ve Citroen marka iki ayrı araçla Ankara’ya geldikleri belirlendi. Saldırı öncesi, Y.Ş. ile birlikte bölgede keşif yaptıkları tespit edilen canlı bombaların, Suriye’den Türkiye’ye geçiş yaptıkları ihtimali üzerinde duruluyor.


Kimliklerin tespit edilmesinin ardından bu sabah Gaziantep’te Y.Ş. ile iki aracın sahibi operasyonla gözaltına alındı. Üç kişinin soruşturmanın yürütüldüğü Ankara’ya gönderileceği öğrenildi.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku