Gündem:
İŞTE VATAN'ın BALIKESİR ADAYLARI
VATAN PARTİSİ BALIKESİR’DE ADAYLARINI TANITTI

Vatan Partisi Balıkesir’de milletvekili adaylarını coşkulu bir törenle tanıttı. Otel Elit Asya’da 250’den fazla coşkulu kalabalığın karşısına çıkan milletvekili adayları, uzun süre ayakta alkışlandı. 

Vatan Partisi Balıkesir milletvekili adaylarının ilk sırasında Hv. Tüm Gen, Beyazıt Karataş yer alıyor.  

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Karataş; Hava Kuvvetlerinde savaş pilotu olarak çeşitli görevler yaptı. ABD’de askeri ateşe olarak görev yaparken Amerikalıların kendisine takmak istedikleri madalyayı reddetti. Bandırma ve Balıkesir’de 7 yıl görev yaptı. Tümgeneral iken Balyoz  kumpasından tutuklandı. Tutuklu iken emekliye sevk edildi.



Vatan Partisi Balıkesir milletvekili adaylarının tam listesi şu şekilde;

1-(e)Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş 
2-H. Metin Pınarbaşı
3-Mustafa Gönülal
4-Nazım Atay
5-N. Hülya Beltan ERİŞİTRENOĞLU
6-Osman Aydın Şahin
7-Salih Oral Övüç
8-Serdar Gürses

Adayların tanıtımı toplantısına katılan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Yücel konuşma yaptı. Yücel konuşmasında; “Bu seçime iki parti katılıyor. Bir yanda mezhep ve ırkçılık ‘açılım’ı için ortak hareket eden açılım partileri, bunların karşısında vatanı ve milleti birleştiren ve üretim ekonomisini gerçekleştirecek tek parti olarak Vatan Partisi!” dedi.


Konuşmasında,  önümüzdeki seçimde  3 önemli  tuzağa dikkat çeken ve Türk halkını bu tuzağa düşmemesi için uyaran İlker Yücel, bu tuzakları şöyle açıkladı:

“Birincisi, HDP’ye seçim barajı geçirmek için bazı partiler ve  Cumhuriyet gazetesi başta olarak yandaş basının HDP’yi alabildiğince parlatılması, İkincisi, her seçim öncesi olduğu gibi bu seçimde de Tayyip Erdoğan’ın milliyetçi pozlar takınıp milliyetçi oyları kapmak için uğraşması, Üçüncüsü de, bu seçimde  en kahraman, en vatansever,  en bilinçli adaylarla yola çıkan ve son birkaç ay içinde en hızlı büyüyen ve Meclis’e gireceğine kesin gözüyle bakılan Vatan Partisi’nin görmezden gelinmesi.” Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Yücel; şimdi birleşen ve üreten Türkiye’yi yeniden kuracaklarını söyledi.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku