Gündem:
KUŞTAN KORKAN DARI EKMEZ, İSTEDİĞİ MAHKEMEYE GİDEBİLİR!
KUŞTAN KORKAN DARI EKMEZ, İSTEDİĞİ MAHKEMEYE GİDEBİLİR!

Bülent Arınç: "Yanlış yaptım ama..."

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile arasında geçen tartışmanın ardından TBMM'de basın mensuplarına konuştu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, kendisini dava edeceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e yanıt verdi. Arınç, “Bizde bir deyim vardır. Kuştan korkan darı ekmez. Hakaret diyorsa istediği mahkemeye gidebilir. Mahkemelere aşinayız” dedi. 

"SORULARI CEVAPLAMAM GEREKİRSE..."

Dava açıldığında da bu konudaki delillerin de ortaya konulacağını belirten Arınç “Ama orada bazı sorular sorulur cevaplamam gerekirse davalı mı davacı mı zarar görür belli olmaz” diye konuştu. 

"KENDİMİ TUTAMADIM"

Arınç ayrıca, "Yanlış yaptım ama özel hayatıma girdiği için kendimi tutamadım. Sözlerim hakaret diyorsa istediği mahkemeye gider. Başbakan haklıdır ama sussam doğru olmazdı. Özel hayatıma tecavüzde bulunan kişiye cevap veririm. Başbakanımız haklıdır ama kendimi tutamadım" dedi.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku