Gündem:
MÜTHİŞ İDDİA: 'FETHULLAH GÜLEN, ERDOĞAN'ı ZEHİRLEYECEKTİ!'
MÜTHİŞ İDDİA: 'FETHULLAH GÜLEN, ERDOĞAN'ı ZEHİRLEYECEKTİ!'

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Fethullah Gülen'in Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı zehirleme girişiminde bulunduğunu öne sürdü.

Bugün gazetesinin birinci sayfasında Müezzinoğlu'nun “Fethullah Gülen, ülkemize ihanetin içinde ve hesabını verecek. Cumhurbaşkanımızın özel hayatını yakından takip ederek kendisini zehirleme girişimleri oldu” şeklindeki ifadeleri tırnak içinde verilirken, aynı cümelelerin iç sayfada tırnak içinde yer almaması dikkat çekti.

Bugün gazetesinden Müjgan Özyurt’un haberine göre, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Cemaat’in Türkiye’yi içeriden çökertmek için strateji geliştirdiğini söyledi. Müezzinoğlu, Cemaat’in Erdoğan’ın makamını ve özel hayatını yakından takip etmesinin bu zehirleme girişimi ve çökertme stratejisinin göstergesi olduğunu ifade etti.  

“CUMHURBAŞKANIMIZ FARK EDİNCE ‘HAŞHAŞİ’ BENZETMESİ YAPMIŞTI”

Bakan Müezzinoğlu, “İyi işler yapmak isteyenlere karşı bu girişimler her dönem yapıldı. Bunu Cumhurbaşkanımız fark edince ‘Haşhaşi’ benzetmesi yapmıştı. Devleti içeriden çökertmek için stratejiler geliştirdiler. Sinsice başardılar. Koyun postuna bürünmüş kurt gibiler” dedi.

“GELSİN BİZ ONA BÜTÜN TEDAVİLERİ UYGULARIZ”

Fethullah Gülen’in sağlık sorunlarını bahane ederek ABD’den Türkiye’ye dönmediğini hatırlatan Müezzinoğlu, “Bu, Türkiye’ye yapmış olduğu ihanete kılıf uydurmaktan başka bir şey değil. Gelsin biz ona bütün tedavileri uygularız. Ama ülkeye ihanet ettiyse bunun bedelini de ödemeye hazır olmalı. Burası senin vatanınsa gel vatanında öl. Vatan hasretiyle ilgili birçok vaaz veriyor. Vatan hasretiyse buyursun gelsin” diye konuştu.

İşte Bugün'ün birinci sayfasındaki ve iç sayfadaki o kupürler:






ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku