Gündem:
MUZAFFER TEKİN VEFAT ETTİ
MUZAFFER TEKİN VEFAT ETTİ

'Sözde' Ergenekon tertibi bir can daha aldı. Cezaevinde kansere yakalanan Kıbrıs kahramanı Muzaffer Tekin, hasta yatağında can verdi.

Ergenekon tertibi ile 5 yıl aşkın süre tutuklu kalan emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tekin, Silivri Cezaevi'nde kansere yakalanmıştı.

Kumpasla hedef alındıktan sonra cezaevi şartlarında kanser olan Tekin, tahliye olduğu günden beri yoğun tedavi görüyordu. Muzaffer Tekin tertipte 5 yılı aşkın süre tutuklu kalmıştı. 

Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin, Kıbrıs Barış Harekatı'nda Kıbrıs topraklarına ilk ayak basan ve en çok çatışmaya giren ekiplere komuta etmişti. 

Adaya yapılan çıkarmada henüz 24 yaşında genç bir subay olan Muzaffer Tekin, üstlendiği kritik görev ile "Kıbrıs Barış Harekâtının seyrini değiştiren subay" oldu. 

"Üstün cesaret ve feragat madalyası" ile ödüllendirildi. Kıbrıslılar, Tekin'in komuta ettiği ekibin cephe taarruzu ile ele geçirdiği tepeye de onun anısına "Zafer tepe!" ismini vermişti.

'Sözde' Ergenekon davasında kumpasla 7 yıl cezaevinde kalan Muzaffer Tekin'in hayatını kaybetmesinin ardından Vatan partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur bir açıklama yaptı. 

İşte Hasan Atilla Uğur'un o açıklaması: 

Kıbrıs fatihi, büyük komutan, canım ağabeyim Muzaffer TEKİN'İ kaybettik. F çetesinden kahraman Komutanımin hesabı mutlaka sorulacak. Allah rahmet eylesin. Türk milletinin başı sağolsun. 


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku