Gündem:
REDHACK: PİSLİKLERİ DEŞİFREYE DEVAM EDECEĞİZ
REDHACK: PİSLİKLERİ DEŞİFREYE DEVAM EDECEĞİZ


Geçtiğimiz aylarda Twitter yönetimi tarafından kapatılan @TheRedHack hesabı, daha sonra açılmasına karşın önceki gün yeniden kapatılmıştı. RedHack bu uygulamaya ilişkin Odatv’ye açıklamalarda bulundu.

Devrimci hack grubu, ilk kapatmanın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yapılan bir şikâyet nedeniyle olduğunu belirtti. RedHack, önceki gün yaşanan kapatma uygulamasının ise Muammer Güler’in mail hesabının hacklenmesinin ardından tüm maillerin ortaya çıkarılmasının gerekçe gösterildiğini aktardı.



Siber saldırı grubu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:



“Bizleri susturacağını zannedenler yanılıyorlar. Çünkü biz halkın çıkarları için hayatlarını feda edenlerin kuşağından geliyoruz. Külümüzden doğmayı kendimize meslek edindik. Bundan sonra mücadeleye daha fazla sarılmaktan başka seçenek bırakmıyor bu katiller, hırsızlar. Pisliklerini deşifre etmeye devam edeceğiz.”


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku