Gündem:
TAYYİP ERDOĞAN'ın YIKILIŞI ADANA'da BAŞLADI!
TAYYİP ERDOĞAN’IN YIKILIŞI ADANA’DA BAŞLADI

Erdoğan’ın hukuksuzca engellemeye çalıştığı mitinge binlerce Adanalı yurtsever katıldı. Partililer İnönü Parkı’nda buluşarak Uğur Mumcu Meydanı’na binlerce kişilik kortej ile yürüdü. Yürüyüş boyunca “Adana Bizimle Uğur Mumcu’ya” sloganları atıldı. Tam bir şenlik havasında geçen mitingde Fevzi Kurtuluş bir konser vererek coşkuyu daha da artırdı. Havai fişek gösterileri ise katılımcılardan büyük beğeni topladı. Mitingde Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Adana milletvekili adayı, Öcalan’ı yargılayan hakim Turgut Okyay birer konuşma yaptılar.



“Çukurova’nın cefakar, çalışkan insanları, Toroslarımızın yiğitleri, İnce Memedler hepinizi yürekten sevgiyle saygıyla selamlıyorum” sözleriyle Adanalıları selamlayan Perinçek konuşmasına şöyle devam etti:

EŞKIYA DÜNYA’YA HÜKÜMDAR OLMAZ!

Hep “Adanalıyık” diye gurur duyarız, şimdi Adanalıyık demek en büyük gurur! Sizleri kutluyorum, Tayyip Erdoğan’ın yıkılışını Adana’da başlattınız. Adana’nın yiğitleri bir kez daha tarih yazıyor. Tarih Tayyip Erdoğan’ın yıkılışı Adana’da başladı diye yazacak. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz! Bu tarih yasasıdır. Hukuk ve devlet insanlığın tarihinde beraber doğdu. Biz hukuk tanımaz, kanun tanımaz zorbaların yönetimiyle karşı karşıyayız. Türkiye’yi eşkiyalar, zorbalar yönetemez! Türkiye’yi AKP artık yönetemez! AKP saltanatını yıkacağız. Bunlar sultanlara özendiler ama Ortaçağ’da da olsa Sultanların kanunları vardı Bilge Kağan’ın kanunları vardı, Kanuni Sultan Süleymanlara özeniyorlar ama Tayyip Kanunsuz Tayyip! Fatih Sultan Mehmet gibi vatanı fetheden değil Yunanistan’a adaları veren, Büyük Ortadoğu Projesi’nin eşbaşkanı Tayyip!

ADANA MEYDAN SAVAŞI’NI TÜRK MİLLETİ KAZANDI

Tepemizde, okyanus ötesinden yönetilen hükümetleri kabul etmiyoruz!Adana’dan tüm dünyaya ilan ediyoruz: Onları devireceğiz! Türkiye gibi onurlu, büyük imparatorluklar geleneği olan, tarihin en haysiyetli coğrafyasında BOP eşbaşkanı kabul etmiyoruz! Amerika’dan yönetilen eşbaşkanlar kabul etmiyoruz! Tayyip Erdoğanları, Abdullah Gülleri kabul etmiyoruz. Onların yıkılışı başlamıştır. Vatan Partisi’nin başı dik gururlu çalışan kitlesiyle, Tayyip Erdoğan’ın zavallı halini Millet karşılaştırsın görsün. Bu meydan bir meydan savaşı oldu! Kosova Meydan Savaşı, İnebolu Meydan Savaşı gibi Adana Meydan Savaşı’nı Türk Milleti kazandı! Türk Milleti’ni Anayasa’dan silmeye çalışanlar Adana’da ilk mağlubiyetini aldılar.

TÜRKİYE’Yİ ANKARA’DAN YÖNETECEĞİZ

Sistemleri bitti. Bu günlere borç dilenerek geldiler. İplerini dünya merkezlerine teslim ettiler, utanmadan televizyon ekranlarından; “Ben Amerika Birleşik Devletleri’nin Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında Diyarbakır’ı merkez yapacağım” diyerek Amerika’nın görevlisi olduğunu 36 yerde ilan etti. Ata binmişti at onu sırtından attı, şimdi Türk Milleti Tayyip Erdoğanları sırtından atıyor. Bunlar 3 nisan 2003 günü 2 sayfa 9 maddelik seneti imzaladılar. Bunlar gizli anlaşmalarla Washingtonlara, Brüksellere bağlanmışlardır. Vatan Partisi Türkiye’yi Ankara’dan yönetecek!

TÜRK MİLLETİ’Nİ ANAYASA’DAN SİLECEK OLAN DAHA ANASININ KARNINDAN DOĞMADI

Bu seçimden sonra bir AKP-CHP Hükümeti kuracaklarını Kemal Derviş’in ağzından bir kez daha açıkladılar. Amerika bir Anayasa dayatıyor bunlara.

Birinci maddesi, “Türk Milleti’ni Anayasa’dan sileceğiz” diyorlar. Türk Milleti’ni Anayasa’dan silecek olan anasının karnından doğmadı.

Türki kavramını Anayasa’dan çıkaracağız diyorlar. Sizi Türk Milleti olarak değil, kuru kalabalık olarak görmek istiyorlar. Biz bunlara Türk mucizesi ile cevap vereceğiz. Bunları sandığa gömeceğiz.

CHP’YE VERİLEN OYLAR AKP’NİN SUÇ ORTAĞINA VERİLEN OYLARDIR

AKP-CHP Hükümet kuracak ve PKK’yı kucaklarına alacaklar. PKK’nın bir elinden AKP tutuyor, diğer elinden CHP. HDP’ye verilen oylar AKP’nin Türk Milleti’ni silmesine verilen oylardır. CHP’ye verilen oylar AKP’nin suç ortağına verilen oylardır. Bu planı bozacağız.

KEMAL DERVİŞ DÜNYA MERKEZLERİNİN TAHSİLDARIDIR

Bunların ekonomisi çöktü. Başımıza getirdikleri Kemal Derviş sabıkalı. AKP’yi iktidar yapan Kemal Derviş, dünya merkezlerinin Türkiye’ye gönderdiği tahsildardır. Kemal Derviş ne yapacak bakın anlatayım:

Avrupa Gümrük Birliği’nde bazı istisnalar var. Şimdi bunları da kaldırıp eti de sütü de dışarıdan alacaklar. Nasıl Türkiye piyasasına Yunan pamuğu getirdiler artık Hollanda ineklerinin sütünü içeceksiniz. Yani bunlar bizi sömürge halk haline getirmek istiyorlar. Dükkanı, fabrikası, makinesi olmayan ve yalnızca yabancıların yanında ırgat olarak çalışan bir Türkiye yaratmak peşindeler.

VİCDANIMIZI BARAJLARDA BOĞDURMAYACAĞIZ!

Bugün vicdanlarımız büyük bir sınavda. Sistem barajlar koyuyor kafalarımıza. Vicdanlarımız baraj tanır mı? Gönlümüzdeki partiye oy vereceğiz. Türk Milleti’nin vicdanını barajda boğamayacaklar. Zincirlerimizi kırarak, özgür olarak Vatan Partisi’ne yöneleceğiz.

PEYGAMBERLER YETİŞTİRMİŞ TOPRAKLARDA MÜNAFIK KARDEŞLERE YER YOK

Onların devri bitti. Tayyip Erdoğanlarla aynı programı savunanların, aynı projeleri savunanların devri bitmiştir. Önümüzde üreten ve birleşen Türkiye var.

Kaynak emekle yaratılır. Vatan Partisi herkese iş diyor. İş çağında olan herkese iş vereceğiz. Karma ekonomi ile bunu yapacağız. Kamu ekonomisiyle özel ekonominin uyum halinde çalıştığı bir ekonomi yaratacak ve çalışan bir millet olacağız.

Vatan Partisi daha muhalefetteyken hükümet olmuş gibi çalışmalarını yürütmektedir. Bölgemizde yobaz terör örgütüymüş, bölücü terör örgütüymüş bunların kökünü kazıyacağız. Tayyip Erdoğanlar komşunun evini kundakladılar, teröristin cebine parayı koyup komşuyu yakmaya gönderdiler, bunu temizleyeceğiz. Suriye, Irak, İran ile Batı Asya Birliği’ni kuracağız. Peygamberler yetiştirmiş bu topraklarda Münafık Kardeşlere yer yok. Türkiye’de de Münafık Kardeşler yıkılacak.




ÖZGÜRLÜKLER SINIRLI YOLSUZLUKTA SINIR YOK

Vatan Partisi Adana milletvekili adayı, Yargıtay Onursal Üyesi Turgut Okyay’ın mitingde yaptığı konuşma şöyle; 

AKP iktidarı boyunca çok büyük sıkıntılar çektik. “Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele” vaadiyle geldiler. Boğazlarına kadar yolsuzluğa battılar. Halkımızı fakirleştirdiler, yandaşlarını zengin ettiler. Çiftçiler, işçiler, memurlar, emekliler yoksulluğa mahkum edildiler. Ülkemizi yasaklar ülkesine dönüştürdüler. Yurdumuzu özgürlükleri sınırlı, yolsuzlukları sınırsız bir toplum haline getirdiler. Bütün bu sorunları çözmek için kesin ve kararlı bir mücadele başlatıyoruz. 

İLETİŞİM BAKANLIĞI KURACAĞIZ

3. küresel kriz kapıda, acil önlemler almazsak altında kalırız. Bunun için karma üretim ekonomisine geçeceğiz. KİT’leri yeniden devletleştireceğiz. Merkez Bankası’nı ve tüm bankalarımızı millileştireceğiz. Kendi paramızla ticaret yapacağız. Acilen Avrupa Gümrük Birliği’nden çıkacağız. Kendi pazarımızı koruyacağız. Borç alarak dışardan mal almayacak, kendimiz üreteceğiz. En çok katma değer bilişim sektöründedir. Bu sektörün tek elden yönetilmesi için İletişim Bakanlığı kuracağız. Marka-patent yasalarını kaldıracağız. 

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Akdeniz ve Güneydoğu’da tarıma, Doğu Anadolu’da ise hayvancılığa önem vereceğiz. Kıyı şeridimizi hızlı trenlerle ulaşır hale getimek en başta gelen amacımızdır. Deniz taşımacılığını da geliştirip teşvik edeceğiz. Kapalı kapılar ardında ve özel ilişkiler gölgesinde yapılan özelleştirmelere ve toprak satımına son vereceğiz. Bu iktidarın ülkemize yaptığı en büyük kötülüklerden biri de dinci kadrolaşmadır. Kendisinden olmayanlara ne iş ne de aş veriyorlar. Bu tür ayrımcılık insanlarımız arasında düşmanlık yaratıyor. Bu tür uygulamalara derhal son verecek ve herkesi kucaklayacağız.








Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku