Selam Değerli Okuyucularımız,

Bir süre öne twitter hesabımda da duyurduğum gibi, eşim Tayfun Budak ile hayata geçirdiğimiz bu yepyeni ve özgür alanda birlikte olacağız. Biz, bu özgür sayfalarda, ülkemizin aydın, okuyan, düşünen, soran ve sorgulayan, dogmaların asla esiri olmayan, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu olan sizlerle buluşup, canımız ülkemizin, içinde bulunduğu son derece düzeysiz ve karanlık gidişata dur diyeceğiz.  

Birlikte gönül gönüle, omuz omuza başaramayacağımız hiçbir şey olmadığını iyi bilmeliyiz. Klasik söylemle birlikten güç doğar.

Değerli Dostlar,

Haber Habere buluşmamızda hangi konuyu gündeme taşısam diye düşünüp durdum. Neden mi? Nereye baksak ortalık haber kaynıyor ondan. Ancak temel buluşma noktamızın yolsuzluk olduğunu biliyorum.

Bugüne dek neler neler görmedik ki? Ama bırakın cumhuriyet tarihimizi, sanırım dünya tarihinde bu kadar rezil bir yolsuzluk ve pişkinlik görülmemiştir. Eminim bir yolsuzluk senaryosu yaz dense bu tanık olduğumuz pespayeliği, seviyesizliği, pisliği tek bir senarist bile kaleme alamazdı. 

En temel tesellimiz, iktidar ve F tipi yapılanmanın ortak pisliklerini kıyasıya deşifre etmeleri. Büyük savaş çıkmasaydı bu rezaletin ne kadarını öğrenebilirdik?

Çingene kavgasına dönüştürdükleri skandalları yüzünden AKP ve F tipinin nasıl da sığ, basit, seviyesiz olduklarını öğrenmedik mi? Öküz öldü ortaklık bozuldu.

Bizler bu kepazelikleri eleştirdikçe AKP’nin maaşlı yanaşmaları, pisliklerin üstünü örtmek için nasıl da çırpınıyor!

İyi ki komplo diye bir sözcüğü bellemişler. Bunlara ama… deseniz sonunu duymadan komplooo diyiveriyorlar. Amaaa artık bitti hanımlar, beyler.

Yediniz, har vurup harman savurdunuz, yanaşma, hatta besleme olduğunuzu bile bile onursuz siyaseti savundunuz. Yol bitti.

Ustanız mitinglerde son hızla bağırsa da, tekrar ediyorum. Yol bitti çocuklar . Bugün, büyük çalar, başçaların kendini savunurken, dün rüşvetlerden hepinizi nemalandırdığı kadar, savunmalarının sizi koruyacağını falan sakın zannetmeyin. Akıllı olun! Bilin ki önce sizleri suçlayıp, sizleri yok edecek. Psikoloji biliminde iyi bilinir.

Suçu başkasına yükleyerek, kendini kurtarmak. Kişilik sorunu olanlarda sık rastlanır. Siz siz olun beyhude işler yerine vatan savunmasında saf tutun. İnanın onu bunu kazıklayan bu sülaleye siz bir malzemesiniz. O kadar.

Gelin, yolsuzluk savunuculuğu ile kendinizi ateşe atmayın. Çok döndünüz. Şimdi biraz da ülkemiz için doğru yere dönün.

Eğer azıcık namus bıraktılarsa sizde!
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
suizi rfk.. 10 yıl önce

yazılarınızı keyifle ve ilgiyle takip edeceğim!.zira sizi spikerliğinizden de biliyorum,tüm dinleyenleriniz gibi!!..esenlik ve başarı dileklerimle...

Misafir Avatar
Harun Gencerm 10 yıl önce

Cağaloğlu günlerinden beri ilgiyle izlediğim calismalariniz içinde bilhassa tam su günlerde ki gayretleriniz ne kadar doğru, onurlu ve dürüst bir tutum içinde olduğunuzun göstergesi.
Candan kutlarım. Eski star radyolar md.

Misafir Avatar
Güliz Çınar 10 yıl önce

sizi kutluyorum .sizi büyük bir heyecan ve keyifle takip edeceği.

Misafir Avatar
demet arıner 10 yıl önce

en fazla 10 yaşındayken annemle uğradığımız mahalle terzisinde rastladığımız müşteri bir kadın bir kaç gün sonra evimizi bulmuş, gelmiş, benim onun yüzüğü ya da küpesini çaldığımı iddia ediyordu. sonradan özür diledi ama hala izini taşırım. bu nasıl pişkinliktir, zamklıktır ki yapıştıkları yerden sökülmüyorlar!

Misafir Avatar
Mehpare çelik 10 yıl önce

canım benim ,yolun daha doğrusu yolumuz açık olsun ...olacaktırda biliyorum,,,zira artık namuslularda namussuzlar kadar cesur,kimseden korkmuyoruz çünkü haklıyız.doğruyuz ve en önemlisi inançlıyız....o inanç mustafam kemalime olan inançtır...

Misafir Avatar
güldal okuducu 10 yıl önce

başarılar gülgün feyman. okurunuz bol olsun.

Misafir Avatar
sevda önsal 10 yıl önce

Türkiye'de kişiliksiz makaracı var, yalancı var, hırsız var, katil var ama en önemlisi olup biteni umursamayan milyonlar var.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87