Kadın:
HAMİLE 'ÇOCUK GELİN' KAÇIRILDI

HAMİLE "ÇOCUK GELİN" KAÇIRILDI

Suriye'nin Halep şehrinde yaşayan Zahra Hammud (15) ile Muhmamed Elalluş (23) bundan 1 yıl önce evlendi. Halep'te yaklaşık 11 ay önce yaşanan zorunlu göç nedeniyle çift Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gelerek buraya yerleşti. Elalluş, Reyhanlı'da Suriye'nin Kobani ilçesinden gelen C. El İbrahim ve karısı E. El Mustafa ile tanıştı. El İbrahim oturduğu iki katlı evin birinci katını Suriyeli çifte verdi. 

Yaklaşık 10 gün önce de E. El Mustafa, 6 aylık hamile olan Zehra Hammud'a

temizlenecek bir ev olduğunu, çalışıp çalışmayacağını sordu. Hammud da paraya ihtiyacı olduğu için El Mustafa ile birlikte evi temizlemeye gitti. Ancak akşam olmasına rağmen Hammud evine dönmedi. Kocası Muhammed Elalluş sabaha kadar bekledi ama eşinden haber alamadı. Bu arada, tanıştıkları komşuları karı koca da evde yoktu. Bir süre sonra Elalluş'un telefonu çaldı. Elalluş telefonu açtığında karşıdaki kişi, "Eşin bizim elimizde onu almak istiyorsan 10 bin dolar para getireceksin, yoksa eşini bir daha göremezsin. Kimseye de söyleme polise gitme" dedi. 

Elalluş önce ne yapacağını bilemedi, o kadar parası olmadığı için de çaresiz beklemeye başladı. Daha sonra Reyhanlı'da polise giderek eşinin kaçırıldığını, kendisinden fidye istendiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Ancak aradan 10 gün geçmesine rağmen eşi bir türlü bulunamadı



İHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

PERU YANGIN YERİ
Peru’da, Cumhurbaşkanı Pedro Castillo'nun 7 Aralık’ta Kongrede görevinden azledilip cezaevine gönderilmesinin...

Haberi Oku