KORKMA BİZ BURADAYIZ

Yıl 1974...

Başta, CHP ile Milli Selamet Partisi’nin koalisyon hükümeti var.

Başbakan, Bülent Ecevit; yardımcısı da Necmettin Erbakan...

Kıbrıs Türklerinin hayatı tehlike altında.

CHP Lideri Ecevit, Kıbrıs’a çıkarma yapabileceğini söyleyince ABD’den haberler gelmeye başladı: “6. Filo Akdeniz’dedir. Böyle saldırılara izin vermez!”

Ama o günlerin daha zayıf olan Türkiyesi, takmıyor Amerika’yı... Askerini çıkartıyor Kıbrıs’a...

Hem de birisi yetmeyince ikincisini yaparak...

Türkiye Cumhuriyeti, Hatay’dan sonra ikinci kez bir toprak parçasını askeri gücüyle ele geçiriyor. Bunu da yapan CHP oluyor...

YENİ ÇEKİÇ GÜÇ mü?

Geçen gün ABD Başkanı Trump, Suriye’deki PKK’lılar yüzünden Türkiye’yi tehdit edince milletçe duygularımız birleşti. Beklemeye başladık. İsterdik ki Cumhurbaşkanı Erdoğan anında cevap versin.

Sustu, üzüldük...

Yetmedi, o adamı aradı... Onun, PKK’yı korumayı amaçlayan “Suriye’nin kuzeyinde güvenli bölge” projesine evet demiş.

Haber veriyorum: 1990’larda Irak’ın kuzeyinde olduğu gibi şimdi de Suriye’nin kuzeyinde yeni bir Çekiç Güç oluşturuluyor.

Plan gereğince Irak’ın kuzeyinde olduğu gibi Suriye’nin kuzeyi de bölücü Kürtçülere bırakılacak. Bunu da terörden arındırılmış bölge adı altında gizleyecekler.

Bu konuda anlaşmışlar ki dünkü konuşmasında Erdoğan, Amerikan tarafına, “Stratejik ortağız! Dostlarımız!” diyerek seslendi. Trump ile anlayış birliğine vardıklarını söylemesinin sebebi de bu olmalıdır.

Sayın Erdoğan! Konu, ülkemizi tehdit olunca, korkma! Biz yurtseverler buradayız ve ABD karşısında, yanındayız. Bu konuda kendi adamlarından çok bize güvenebilirsiniz.

Çünkü biz, Amerikan gemilerine karşı namaz kılanlardan değil, Kuva-yı Milliyecilerdeniz...

İSMET PAŞA’yı BIRAK SOĞANA BAK

Sayın Erdoğan!

İthalatçı ekonomik politikan yüzünden Türkiye’yi bir kuru soğana muhtaç ettin.

Bu yüzden, dışarıdan soğan getirmek için gümrük vergisini kaldırdın.

Tarımı ve hayvancılığı çökertip halkı aç bıraktın.

Bunları gizlemek için ölülerle uğraşmaya başladın.

Dün, TBMM’deki konuşmanı dinledim. Sanki seni tehdit eden Trump değil de 1. Dünya Savaşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nda cepheden cepheye koşarak İsmet Paşa imiş gibi ona saldırdın.

Yaşayanlar yetmiyor, mezardakilerle uğraşıyorsun. Mehmet Akif’in o şiiri size hitap etmiyor mu Sayın Erdoğan? Yemen cephesinde, Kafkas cephesinde çarpışmış, Kurtuluş Savaşı’nda ordularımıza komutanlık yapmış bir insan bizim geçmişimiz değil de nedir? O savaşlarda orduları yöneten siz miydiniz İsmet Paşa mıydı? Ona saldırmak; geçmişe sövmek değil de nedir; söyler misiniz?

Sayın Erdoğan! Artık anlayın ve kabul edin ki siz cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturuyorsunuz! Ağzınızdan çıkanın nereye gittiğini düşünmek zorundasınız...

Unutmayın ki dinimiz en sıradan ölülerimizi bile rahmetle anmayı emreder...

DOMUZDAN POST AMERİKA’dan DOST EDİNDİNİZ

Ey yandaşlar ordusu!

Niye kızıyorsunuz, Amerika’ya?...

Siz; onların Türkiye’yi el altından ele geçirmesi için çalışmadınız mı?

Övdüğünüz Adnan Menderes, Türkiye’yi NATO’ya sokuyorum diyerek ABD’nin eline vermedi mi? Sevgili Turgut Özal’ınızı darbe sonrasında iktidara getiren bu ABD değil miydi?

Büyük âlim dediğiniz Said-i Nursi, ABD’ye hizmet için Papa 12. Pius’ya mektup yazıp birlikte mücadele önermedi mi?

Onun yetiştirmesi Fethullah Gülen, “Amerika, dünya gemisinin kaptanıdır!” deyip Türkiye’yi Amerika’nın yönetmesinin doğru olduğunu söylerken sizler alkışlamadınız mı?

Sizin arkadaşlarınız, ağabeyleriniz Amerikan 6. Filo’suna karşı dönüp Dolmabahçe’de şükür namazı kılmadılar mı?

Bütün tarihiniz, anti-komünizm üstünden ABD’ye çalışmaktan ibaret değil mi?

Komünizmle Mücadele Dernekleri’nde onlar için mücadele vermediniz mi?

Sonunda siz; domuzdan post, Amerika’dan dost edindiniz... Şimdi de çıkmış o tarafa atıp tutuyorsunuz... Eğer çıkarlarınıza uygun davransınlar herkesten daha şiddetli Amerikansever olur; sonra da biz Atatürkçülere yine bıçakla, sopayla saldırırsınız...

Kanlı Pazar’da kimleri öldürüyordunuz hiç hatırladınız mı?

Taksim Meydanı’nda kimin için bıçaklıyordunuz arkadaşlarımızı, bir düşünün; sonra atıp tutun...

Genetiği Amerikanseverlikle örülenler, hiçbir zaman o sömürgecilere karşı çıkmazlar... Varsa da yoksa dertleri, sömürgecileri ülkemizden atan Mustafa Kemal Atatürk’e ve arkadaşlarına saldırmaktır.

AKP iktidarının görevi de bu işleri organize etmekten ibarettir...

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87