DERİN DEMİRSOY ve ÖMER KARAEVLİ, GURURUMUZ...
Meriç Baysal
Türkiye Binicilik Federasyonu
Turkish Equestrian Federation

DERİN DEMİRSOY LANAKEN  Z-TOUR’DAN BAŞARILI SONUÇLARLA DÖNDÜ


Üç hafta boyunca Belçika Lanaken’de düzenlenen CSI3* /CSI1*/CSIYH1*/CSIU25  uluslararası engel atlama yarışmaları 13 Nisan 2014 tarihinde sona erdi. Yarışmalara Türkiye adına Ömer Karaevli ve Derin Demirsoy katıldı.

11 Nisan Cuma günü 1.50 yüksekliğinde düzenlenen yarışmada Vancouver ile yarışan Derin Demirsoy hatasız parkuru ile dördüncü sırada yer aldı. Yarışmaya Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden toplam 80 sporcu katıldı. İtalya adına yarışan Emanuele Gaudiano,  Caeserio 6 isimli atı ile birinci sıraya yerleşti. Cumartesi günü düzenlenen ve Longines Dünya Sıralaması için binicilerin puan kazandıkları 1.50 yükseklikteki yarışmada bu defa Harry K ile yarışan Demirsoy, yine hatasız parkuru ile beşinci sıraya yerleşti. Usta binicimiz Ömer Karaevli ise Quincy ile yaklaşık 6 saniyelik zaman farkı ile sekizinci sırada yer aldı. Yarışmada Fransız Julien Epaillard, Cristallo A LM ismli atı ile kazanan isim oldu. Z Tour’un son gününde koşulan (Longines Ranking Class) Small Grand Prix (1.45-1.50m)’de Vancouver ile mücadele eden Demirsoy hatasız yarışarak yine ilk beşte yer almayı başardı.  Derin Demirsoy Z – Tour 2014 yarışmaları boyunca Vancouver ile 1.45-1.50 yüksekliğinde toplam 5 yarışmanın dördünde ilk beşe girmeyi başardı.

13 Nisan Pazar günü düzenlenen 1.45 yarışmasında Lady Z isimli atı ile mücadele eden Ömer Karaevli bir başka hatasız performansıyla 40 yarışmacı arasında dördüncü sırada yer aldı. CSI1* yarışmalarında Cavalla ve Zyvola ile yarışan sporcumuz 1.25’de Cavalla ile birinci olurken aynı zamanda Zyvolla ile ikinci oldu. 

Yarışmaların bütün sonuçlarına
https://eventcontent.hippoonline.de/883/883zeitplanDEU.htm?style=hippo
adresinden ulaşabilirsiniz.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku