GALATASARAY KAÇ-AK-SARAY'DA..! OLMADI..!
GALATASARAY KAÇ-AK-SARAY'DA..! OLMADI..!

Albayrak'a tepki dinmiyor: 'Büyük yanlış'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın Sarı - Kırmızı kulübün Başkanı Prof. Dr.  Duygun Yarsuvat ile yönetim kurulu üyelerine haber vermeden futbolcu, teknik heyet ve takım görevlilerini yanına alıp ‘Ak Saray’da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etmesinin yankıları sürüyor.

Galatasaray camiasının iç dinamiklerine hâkim olan çok sayıda isim, Gençlerbirliği maçı öncesinde  Albayrak’ın yönetim kurulundan habersiz biçimde takımı böyle bir ziyarete götürmesine tepki göstermeye devam ediyor.

Adının açıklanmasını istemeyen eski yöneticiler ve kongre üyeleri Galatasaray Kulübü’nün marka  değeriyle kamuoyundaki etkisinin kullanılarak siyasete alet edildiğini, bu tavrın milyonlarca gönüldaşı  bulunan Sarı - Kırmızılı camiaya yakışmadığını ifade etti.

Daha önceki dönemlerde kulüp bünyesinde aktif görevde bulunan çok sayıda isim, geçmişte de bazı  yöneticilerin baskıları sonucu bu tip siyasi içerikli olaylara kulübün dahil edildiğini, aynı anlayışın  bugün de sürmesinin rahatsızlık verici olduğunu belirtti.

Cumhuriyet’in ortaya çıkardığı ziyaretin Başkan Yarsuvat ve yönetimden habersiz biçimde ‘kaçak’  yapılmasına da değinen duayenler, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ak Saray’da yapılan ziyarette  Galatasaray Kulübü Başkanı’nın yer almaması, sizlerin de ortaya koyduğu haberde yöneticilerin  çoğunun bu gelişmeyi TV’den öğrenmesi camiamız için kabul edilebilir değil. Galatasaraylı futbolcuların, teknik heyetin, maç günü böyle bir siyasi içerikli olaya alet edilmesi yanlıştır. Başkanın  geç haberdar olması, 2 kişi dışında hiçbir yöneticinin orada bulunmaması daha da büyük bir yanlıştır.  Galatasaray’ın değerleri, duruşu farklıdır. Bizim için tek Saray, Galatasaray’dır” ifadelerini kullandı.

Olcan Adın'dan Saltanat Sarayı'nda 'Kaç-Ak' protesto

Galatasaraylı kafilesi ve sarı kırmızılı kulübün yöneticileri Saltanat sarayını ziyaret etti. O dakikalarda Olcan Adın'ın Instagram'da beğendiği fotoğraflar sosyal medyada gündemi oluşturdu. İşte Olcan'ın beğendiği fotoğraflar;


Sosyal medyada attığı twitler ve muhalif kişiliği ile bilinen Olcan Adın, Saltanat Sarayı'nı ziyaret ederken beğendiği bu resimlerle yeniden gündeme oturdu. Olcan'ın bu beğenileri sosyal medyada 'Kaç-Ak' protesto olarak adlandırıldı.





Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku