GALATASARAY, WESLEY SNEIJDER, JUVENTUS, PAZARLIK?

GALATASARAY, WESLEY SNEIJDER, JUVENTUS, PAZARLIK?

Wesley Sneijder ile Juventus arasında başlayan transfer flörtü Florya Metin Oktay Tesisleri'ne kadar ulaştı. İtalyan medyasında her geçen gün artan Sneijder haberleri İstanbul'da pazarlık masasına doğru gidiyor. Sneijder ile Juventus'un anlaşmaya yakın olduğu iddialarının yanısıra Juventus Kulübü hala Galatasaray'a resmi teklif yapmadı. Ancak Sneijder'in menajeri Guido Albers'in bu cuma günü İstanbul'a geleceği ve Juventus'un resmi teklifini ileteceği öğrenildi.

Galatasaray'ın Sneijder'in bonservisi için '20 milyon Euro'ya serbest' kalır maddesine güvenmesine karşın, Hollandalı yıldızın gitmek istemesi durumunda ancak yumuşayabileceği biliniyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da Sneijder ile ilgili, "Kendisi gitmek isterse saygı duyarım, kalmak isterse de memnun oluruz" sözleri üzerine Sneijder'in satılmasının mümkün olduğu gerçeği de ortaya çıkıyor.

Galatasaray transfer pazarlığında kapıyı ancak 20 milyon Euro'dan açacağını bildirmesine karşın, Juventus'un ilk teklifinin sadece 5-6 milyon Euro arasında bir rakam olacağı öğrenildi. Pazarlıkta 15 milyon Euro gibi fark bulunmasının şimdilik Sneijder'in İtalya yolculuğunu zora sokuyor gibi gözüksede, pazarlık masasında bir uzlaşma şansının da mümkün olduğu biliniyor. Çünkü Galatasaray'ın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar ve Sneijder'e ödenen yıllık 4 milyon Euro gibi yüksek ücretten kurtulma durumu da bu transferin gerçek olabileceği olasılığını artırıyor.

Juventus'un Ceo'su Giuseppe Marotta, İtalyan medyasına yaptığı açıklamada, Sneijder'in Galatasaray'dan ayrılmak istediğini iddia etti. Bu durumda Juventus'un 5 milyon Euro'luk teklfini 8 milyon Euro'ya çıkarabileceği düşünülüyor.

Galatasaray cephesinde ise Sneijder'in satılması karşısında tek önemli direnç, Sarı-Kırmızılı taraftarların Hollandalı yıldıza olan yoğun sevgisi ve satılmasına şiddetle karşı çıkmaları görülüyor.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku