TURGUTREİS MANZARALI YUNAN TAHRİKİ!..

Yunanistan, Ege Denizi’ndeki tahriklerine devam ediyor. Yunan Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Alkiviadis Stefanis, 13 Nisan 2017 Perşembe günü Muğla Kalolimnoz Adasını ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili haber ve resimler Yunan internet haber sitesi KOSNEWS 24’te yayımlandı.



Muğla Kalolimnoz Adası’ndaki işgalci Yunan askerlerini denetleyen Korgeneral Stefanis, Bodrum Turgutreis manzaralı fotoğraf çektirdi.



Ege Denizi bölgesinde işgal ettiği adalarımızı yolgeçen hanına çeviren Yunanistan, gerilimi daha da artırarak Turgutreis manzaralı tahriklerine devam etti. Adada bulunan askeri birliğin karargâhı önünde fotoğraf çektiren Stefanis kontrollü bir şekilde gerilimi artırıyor.



Korgeneral Stefanis, Kalolimnoz Adasında inşa edilen kilisenin önünde işgalci Yunan askerleri ile birlikte poz vermeyi de ihmal etmedi.



Perşembe gecesini Muğla Kalolimnoz Adasında geçiren Stefanis, Cuma sabahı yapılan bayrak çekme törenine de katıldı. Muğla Kalolimnoz Adasında 13 yıldır Yunan bayrağı dalgalanıyor.





2004 Yılından beri 13 yıldır Yunan işgali altında olan Muğla Kalolimnoz Adası, Kardak Kayalıklarının 2 mil batısında olup 6 millik Türk karasularının içindedir.

Ümit YALIM
Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87