YASAKLARLA İRTİFA KAYBEDİYORSUNUZ

7 Haziran geliyor, iktidar kurmayları büyük panik içinde dünyanın en ilkel anlayışı olan YASAKÇI zihniyetleriyle haberleşme kaynaklarımızı yok etmeye çalışıyorlar.

Komik... Yaptıkları komik...

Sosyal medya çatır çatır çalışıyor ve bunlar kendilerini kandırıyor. Üstelik el kadar çocukların bile alay konusu oluyorlar.

Niye kendinizi bu duruma düşürüyorsunuz acaba? Daha önce denediğinizde düştüğünüz durumu ne çabuk unuttunuz?

Bakın beyler!.. ey işgüzar hakim!..

Efendilerinize  yaranmak için  ota-çikolataya(!) yasak koyarak gözlere girmeye çalışan sizler; Türkiye’yi ilkel uygulamalarınızla dünyaya rezil ederken suç işlediğinizi farketmiyor musunuz? 

Neyi, kimden, niçin gizliyorsunuz?

Sizler bu saçma yasakları topluma dayattıkça etrafa pis kokular yayılıyor...

Size ne? Size ne sosyal medya denen iletişim kaynaklarından? Korkunuz ne? Derdiniz ne yahu? Ne? Size ne?

Telefonları da yasaklayın, gazeteleri, televizyon yayınlarını da...

Kapatın okulları, harfleri yasaklayın. Konuşmayı yasaklayın. Haydi durmayın.

Ama beyler düşünceyi yasaklayamayacaksınız. Ülkemizin zeki, akıllı, saf ve her konuda sömürdüğünüz insanları uyandılar ve o kadar sıkı bir bağ kurdular ki, neyi nasıl yasaklarsınız yasaklayın ok yaydan çıktı bir kere...

Siz varlık gösteremediğiniz ve asla var olamayacağınız sosyal hayatın coşkusunu engellemeye çalıştıkça biz faşizan uygulamalarınızı daha net görüyoruz.

Medeni ülkelerde, her bir ferdine güvenen ve onun yaşam standartlarını ve yaşama hakkını koruyup kollayan bu ülkelerde, devlet anlayışında sizin ancak gülünç olan bu uygulamalarınız asla yer alamaz. Çünkü o ülkeler demokratik, laik, sosyal hukuk devletidir. Böyle devletlerde sizler gibi sığ adamlar yönetimlerde zaten olamaz.

Kendinizi nasıl alay konusu yaptınız? Enerjinizi okumaya, bilime, insana saygı ve sevgiye ayırsaydınız şimdi milyonların alay konusu olmayacaktınız.

Her uygulamanız sandıktan nasıl korktuğunuzun en somut göstergesi...

Korkunun ecele faydası yok, her konuda yıkılıyorsunuz...

Biz yarattığınız kaostan aydınlığa çok yakında çıkıyoruz...

VATAN İÇİN GÜLÜMSE TÜRKİYEM... CANIM GÜZEL ÜLKEM...

https://twitter.com/GFeyman
https://www.facebook.com/gulgun.feyman.12


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87