Yaşam:
SU  BORUSU PATLADI, TRAFİK FELÇ OLDU
SU  BORUSU PATLADI, TRAFİK FELÇ OLDU

Bodrum-Milas karayolu Güvercinlik mevkisinde, karayolunun üst kısmından geçen İçme Suyu İsale hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle Bodrum-Milas karayolu, dağlardan gelen taş ve tazyikli su nedeniyle ulaşıma kapandı. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı.

PATLAMA SONRASI İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER

İki farklı noktada yaşanan patlamanın ardından tazyikli su, yaklaşık 20 metreye yükseldi. Olayın ardından ekiplerce kesilen su, yaklaşık 1 saat sonra durdu. Patlamanın ardından olay yerine gelen Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, gazetecilere, içme suyu hattındaki patlamanın ikinci kez gerçekleştiğini söyledi.

Diğer patlamanın, bugünkü yerin 50 metre yakınında yaşandığını anlatan Aydın, "Konuyla ilgili gereken yazışmaları yapmıştık. Burada kullanılan cam boru, doğaya uygun değil. İleride daha kötü olaylar yaşanabilir. Burası için DSİ tekrar ihale yapmış. Çelik boru döşemesi yapılacağını öğrendik. Can kaybı veya hasar yok bu yüzden sevinçliyiz" dedi.

Güvercinlik köyü muhtarı Mehmet Gereme de bölgede sürekli patlamaların yaşandığını belirterek, "Bu altıncı patlama. Can kaybı veya bir zarar yok. DSİ geçen hafta ihaleye vermiş. Basınçtan patladığını düşünüyoruz" ifadesini kullandı.

Öte yandan belediye ekiplerince biriken taşlar temizlerek, yaklaşık 2 saat kapalı kalan karayolu yeniden trafiğe açıldı.



Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku