YILDIZ TİLBE'NİN BAŞÖRTÜSÜ, EDA TAŞPINAR'IN HAMBURGERİ

Yıldız Tilbe, sosyal medyada başını kapatarak çektirdiği fotoğrafını yayınlayarak "Hayırlı Cumalar" demiş. Biz de kendisine hayırlı Pazartesi'ler diyoruz. Ee, nasılsın Yıldız Bacı? Kafanı kapatmadan "Hayırlı Cuma'lar" diyemiyor musun? Cumartesi'yi, Pazar'ı, Pazartesi'yi, Salı'yı, Çarşamba'yı, Perşembe'yi "nasılsa laik günlerdir ne yaparsam yeridir" zihniyetiyle değerlendirip Cuma'yı kapanma günü ilan ederek iktidar çevrelerine "dindar cici kız" mesajları mı gönderiyorsun? Devam et cicoş, diğer günlerde de kendini toptan salıver gitsin gari. Haaa... Canımın içi, bu arada Şehzade Bilal var ya... Ona ait olduğu iddia edilen ses kaydında şöyle konuşuyor "Okulları ya kız ya erkek şeklinde planlayalım. Yani kız-erkek aynı kampüste düşünmeyelim. Bu imam hatip okullarını mevcut içindeki oranını % 25'lere çıkarmak istiyoruz." Beğendin mi gidişatı Yıldızım?

CUMA KAPANMA GÜNÜ

Anlaşılan, tez vakitte diğer günlerde de kapanacaksın! Padişahımız, Eşsultanımız 1'inci Recep'in yıllar önce dediği gibi "Hem laik hem Müslüman olunmaaaz! Ya Müslüman olacaksın ya laik!" Hatırladın mı? Yakında artık türbanla mı sahneye çıkarsın, çarşafla mı bilemem?! Kim bilir, belki de hiç çıkamazsın! Nitekim geçtiğimiz aylarda Marmara Üniversitesi'nden Profesör ünvanlı Ekrem Buğra Ekinci "Şarkı ancak çalgı, kadın sesi içermiyor, sözleri de dinen sakıncalı değilse dinlenebilir" demişti. Ee, senin tüm albümlerinde kadın sesi var be yavruş! Kadınsın çünküüü!.. Bu örnekle ikna olmadıysan önüne şunu da koyabilirim: Beyoğlu'nun AK Belediye Başkan'ı Ahmet Misbah Demircan'ın babası, "İslam'a Göre Cinsel Hayat" adlı "bilimsel" şaheserin müellifi Ali Rıza Demircan'ın "İşyeri telefonlarında bekleme sürelerinde İslam zaviyesinden sakıncalı müzik türlerine yer verilmemelidir" demiş. Durumun parlak görünmüyor şeker. Sen Cuma'ları kapanmayı sürdür bence. Antreman olur, yeni duruma ısınırsın.

EDA HAM EDECEK Mİ?

Heyyy yavrum heyyy... Magazin dünyası şu sıralar "jetlerin moda ikonu" Eda Taşpınar hakkında konuşuyor. Neredeyse elbisesiz dolaşan Eda kızımızdan nasıl moda ikonu çıkarabiliyorlar hala anlamış değilim? Edacığımız, hamburger yemiyor; sabah akşam at kıllından yapılma fırçayla bacaklarını aşağıdan yukarıya doğru tarıyormuş. Garibimin tek takıntısı bedeni. Tersten olsa da şeriatçılarla ortak yanı var yani! Onların da neredeyse tek takıntısı: Kadın bedeni! ABD'yi protesto etmek için değil hatlarını korumak için hamburgere el sürmeyen Eda, Soma'da çürümüş düzenin şehit ettiği emekçi Mehmetçiklerimizin yetim çocuklarının ne yediklerini -daha doğrusu- yiyemediklerini kendisine soruyor mu hiç? O bir jet! Doğru dürüst bir elbisesi olmadığı halde "moda ikonu"! Neden sorsun ki? Burgerini ham etmeyip bunu nam konusu eden Eda Bacımızı, haşhaşçı magazinciler kendilerine gam edinmişler. Lakin eskisi gibi değil hiçbir şey. Medyanın sistemin ayak oyunlarını örtmek için kullandığı magazinin kalın perdeleri artık yok. Hafif bir tül perde kaldı neredeyse. O kadar! Hani şöyle bir pençeyle yırtılacak cinsten. Ne ki önemli olan kafamızdaki perdeleri yırtmak. İş orada bitiyor!



https://twitter.com/FILIZCEMSU
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87