YUNAN’a SERBEST, BİNALİ’ye PASAPORTLA!..

Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım, ısrarla ve inatla, Ege Denizi’nde Sevr Antlaşmasını uyguluyor. Binali Yıldırım’ın ancak pasaportla giriş, çıkış yapabildiği İzmir Koyun Adası yolgeçen hanına döndü. Yunanlı bakan, general ve amiraller hiçbir engelle karşılaşmadan İzmir Koyun Adası’na pasaportsuz olarak giriş, çıkış yapıyor. Geçtiğimiz Şubat ayında, Yunan Kara Kuvvetleri Komutanı İzmir Koyun Adasına gelmişti. Şimdi de Yunan ASDEN Adalar Yüksek Askeri Komutanı Korgeneral NikolaosManolakoshiçbir engelle karşılaşmadan İzmir Koyun Adası’na geldi ve adayı ziyaret etti.

Korgeneral Manolakos’un İzmir Koyun Adası’na yaptığı ziyaret ile ilgili haber ve resimler, Yunan Kara Kuvvetleri Komutanlığı resmi internet sitesinde yayımlandı.



Korgeneral Manolakos, İzmir Koyun Adası’nda, işgalci Yunan askerleri ile birlikte Yunan bayrağının altında poz vererek egemenlik ve bayrak gösterisi yaptı.   



İzmirKoyun Adası’na, Yunan askerleri ile birlikte top ve uçaksavar gibi ağır silahlar yerleştirildi. Silah ve mühimmat yığınağı yapılan Koyun Adası, Türkiye’ye yönelik olarak yapılacak askeri harekât için ileri karakol haline dönüştürüldü. Korgeneral Manolakos, İzmir Koyun Adası’ndaki Yunan askerlerinin harekâta hazırlık seviyelerinin ve morallerinin mükemmel seviyede olduğunu belirterek Türkiye’ye meydan okudu.


 
Korgeneral Manolakos, er yemekhanesinde işgalci Yunan askerlerinin Paskalya Bayramını kutladı.



Paskalya kutlamasının yapıldığı er yemekhanesinin duvarına asılan Yunan bayrağı da dikkat çekti.
 

 
İzmir Koyun Adası, Karaburun bölgesine 3,5 mil mesafede olup 6 millik Türk karasuları içindedir.


 
Milletimize,“tek bayrak, tek millet” diye masal anlatan Binali Yıldırım, kendi seçim bölgesindeki İzmir Koyun Adası’na, Türk bayrağını gizleyerek ve teknesine Yunan bayrağı çekerek, pasaportla girebilmişti.


 
İzmir Koyun Adası’nda, Tayyip Erdoğan ve AKP Hükümetlerinin himayesinde çok sayıda kilise inşa edilmiş. Kiliselerin papazlarını İstanbul Fener Rum Patrikhanesi atıyor. Vatan toprakları çan sesleri ile inim inim inliyor.Koyun Adası’nda bir tek cami bile yok, ezan sesi hiç yok.



Yunan ASDEN Komutanı Korgeneral NikolaosManolakos Türkiye’ye meydan okurken, Türk topraklarında egemenlik ve bayrak gösterisi yaparken, Başkomutan olduğunu iddia eden Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın sesi soluğu çıkmadı. Yunanistan’a müzik notası bile verilmedi. Yunan askerleri Türk topraklarına serbestçe giriş çıkış yaparken, Binali Yıldırım Türk topraklarına pasaportla giriyor. Avrupa’ya vizesiz gireceğimizi iddia edenler kendi topraklarımıza pasaportla giriyor.

Ümit YALIM
Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87