ACABA…

O kadar çok şey var ki hakkında yazacak, sayfalar dolduracak… Ama artık bir noktaya geldik ki ‘kelimeler kifayetsiz kalıyor’ üstüne yazmak da, yorum yapmak da kifayetsiz kalıyor… İyisi mi siz başlıklara bakın, altını istediğiniz cümlelerinizle doldurun; Çünkü ben usturuplu bir şekilde dolduramıyorum ne yazık ki… Artık. 


Mesela bu hafta ’Ölmüş gitmiş‘ sayısı kaç olacak canım ülkemde endişe ediyorum; geçen hafta Uğur Kurt ve Ayhan Yılmaz adlı vatandaşlarımız denilen gibi ‘güzel ölmedi’. Ya bizler? Bizler acaba güzel mi yaşayacağız ya da güzel mi öleceğiz? Aslında en önemlisi bu hafta da yaşayabilecek miyiz?


Ya da 1993 model olduğu belirlenen gaz maskeleri yüzünden bu hafta başımıza gelecek başka felaketler de var mı? Dökecek yeni gözyaşlarımız? 


Acaba Türk Kızılay’ı İstanbul il şube başkanının dediği gibi ’Ya bu ülkede eşek gibi sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz’ sözü benzeri vecizeleri daha ne kadar duyacağız?


Acaba önümüzdeki günlerde 6 milyon 125 bin dolara 25 yeni alınacakken, 1 toma parası ile 1 kaçış yaşam ünitesi alınabiliyor oluşu sadece benim kafama taktığım bir hesap mı?


Soma’da hayatını kaybeden maden işçilerinin aileleri için konut yapılacağı açıklandı. Projenin adı 301 evler olacakmış. Proje çok güzel ama adı acaba sadece bana mı dokunuyor??


Yine Soma'da 301 kişiye mezar olan madenin patronu Can Gürkan ifadesinde "Meydana gelen kazada en çok biz mağduruz" dediğini okurken içimden gelen çığlığı bastıramıyor oluşum benim mi tuhaflığım?


Ve tüm yaşananlar ortadayken hükümetimiz Osmanlı tuğrasını geri getirmek için kanun teklifi veriyor. Ve son yağmurdan sonra Ankara’ya deniz geliyor ve Adana Valisinin kendisini Şuayip’e benzetenleri mahkemeye vereceği söyleniyor (Ne gibi bir mahkeme kararı umuyorsa? Yaz kızım, davacının Kadir İnanır’a benzediği tespit edildiğinden….. vs.vs.)


Ve acaba ben haberleri okumaya kaç zaman daha dayanabiliyor olacağım? Ve acaba hala dayanabildiğimi mi sanıyorum?


https://twitter.com/aspavags
https://www.facebook.com/esra.feride.9
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Çetin Soysal 10 yıl önce

Aynen katiliyorum

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87