Asayiş:
NARKO-TERÖR OPERASYONU

NARKO-TERÖR OPERASYONU

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Lice ilçesi kırsalında tespit edilen 141 ayrı koordinatta uyuşturucu tarlalarına yönelik havadan ve karadan yürütülen "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Narko-Terör Operasyonu"nun başarıyla tamamlandığı bildirildi.

Açıklamada, Dibek ve Yolçatı mahalleleri kırsalında gerçekleştirilen operasyonda, 7 milyon 233 bin 602 kök kenevir, 32 kilogram toz esrar, 2 su motoru, 12 bin 780 metre uzunluğundaki sulama hortumu, akü, küçük tüp, 14'lü pil bloğu, 25 kilogram gübre ile muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirildiği ifade edildi.

Ele geçirilen esrarın muhafaza altına alındığı, kenevirin de numune alınmasının ardından diğer malzemelerle olay yerinde imha edildiği belirtildi.

Açıklamada, esrar elde etmek amacıyla kenevir eken 43 şüphelinin tespit edildiği ve bu kişiler hakkında soruşturma başlatıldığı kaydedildi.



AA
Anahtar Kelimeler
OperasyonDiyarbakır
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

EROL EVCİL İLE 4 KİŞİ TUTUKLANDI
Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen Demir Yumruk operasyonunda gözaltına alınan, aralarında suç örgütü...

Haberi Oku