Asayiş:
ÖLÜM RAPORU HAZIR

ÖLÜM RAPORU HAZIR

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde dört gencin ölümüyle ilgili Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan raporun sonucu açıklandı.

Soruşturmayı yürüyen başsavcılık tarafından incelendiği öğrenilen raporda, 20 yaşındaki Ümit Zangal'ın uyuşturucudan öldüğü, 22 yaşındaki Muharrem Zengin, 23 yaşındaki Serkan Zangal ve 24 yaşındaki Neşet Dalgın av tüfeğiyle sırayla intihar ettikleri yer aldı.

Ne olmuştu?

Ahmetli'de tarlasından dönen bir çiftçi yol kenarında bir aracın yanında 4 ceset görünce durumu jandarmaya bildirmiş, olay yerinde yapılan incelemede cesetlerin Serkan ve Ümit Zangal ile Muharrem Zengin ve Neşet Dalgın'a ait olduğu belirlenmiştir.

Gençlerden 3'ünün av tüfeğiyle başlarından vurulduğu, Ümit Zangal'da ise ateşli silah ya da kesici delici alet yarası olmadığı tespit edilmişti. Olay yerindeki tüfeğin ise Muharrem Zengin'in babasına ait olduğu belirlenmişti.

sputniknews

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

EROL EVCİL İLE 4 KİŞİ TUTUKLANDI
Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen Demir Yumruk operasyonunda gözaltına alınan, aralarında suç örgütü...

Haberi Oku