AVUSTURYA POLİSİ’nin HİMAYESİNDE PKK GÖSTERİSİ

PKK Terör örgütünün Batman’ın Hasankeyf ilçesinde, yola tuzakladığı el yapımı patlayıcı ile 04 Ekim 2018 Perşembe günü yaptığı saldırıda 8 askerimiz şehit oldu. Terör örgütünün kalleşçe yaptığı saldırıdan bir gün sonra 05 Ekim 2018 Cuma günü, PKK Terör örgütü Avusturya’nın başkenti Viyana’da sözde zafer gösterisi yaptı. Batman şehitlerimizi toprağa verdiğimiz gün, PKK Paçavraları ve bebek katili Öcalan’ın posterleri ile gösteri yapan teröristler slogan atarak zafer işareti yaptı.

PKK’lı teröristlerin yaptığı gösteri Avusturya polisi tarafından himaye edildi ve teröristlere koruma sağlandı.

Teröristler, Viyana’nın tam göbeğinde bulunan St. Stephan (Aziz Stefan) Katedrali’nin bulunduğu meydanda gösteri yaptılar. Graben Caddesi civarında bulunan katedral ve meydan Viyana’ya gelen turistlerin yoğun olarak ziyaret ettiği bir bölge. Anılan bölge Viyana’nın en kalabalık semti. Teröristlerin gösteri yaptığı meydan Türkiye Cumhuriyeti Viyana Büyükelçiliği’ne 1,5 km. mesafede bulunuyor. Gösterinin cereyan ettiği meydana yürüyüş mesafesinde bulunan Türk Büyükelçiliği’nde, Askeri Ataşe de görev yapıyor.

Cumhurbaşkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı, PKK Terör örgütünün, Avusturya’nın Viyana kentinde, 05 Ekim 2018 Cuma günü yaptığı gösteriye karşı sessiz ve tepkisiz  kaldı, Avusturya Hükümeti’ne müzik notası bile vermedi.

PKK’lı teröristlerin, Viyana’nın göbeğinde saatlerce gösteri yapması ve gösterinin engellenmemesi dikkat çekti.

TERÖR SUÇU İŞLEYENLER, TERÖRLE MÜCADELE EDEMEZ!..

Tayyip Erdoğan ve AKP  iktidara geldiğinde terör sıfırlanmıştı. 2004 Yılında Kuzey Irak’taki tampon bölgenin kaldırılması, Habur rezaleti, Oslo Görüşmeleri, Barzani’ye petrol boru hattı üzerinden destek verilmesi ve Sözde Barış Süreci ile terör yeniden hortladı. Analar ağlamasın diye masal anlatılıyordu ama analar yine ağlıyor.

Ülkemizin bir köşesinde, bir karış vatan toprağını düşmana vermemek için nice kahraman Mehmetçikler şehit olurken, 18 Türk Adası ve 1 Türk Kayalığı Yunan askerine alenen teslim edildi. Vatan topraklarını Yunan askerine teslim eden Erdoğan ve AKP Hükümetleri TCK 302’de tanımlanan vatana ihanet ve TMK 3’de tanımlanan terör suçunu işledi. Batman Hasankeyf’deki hain saldırıdan sonra Erdoğan, “Yedi şehit alacaklar 700 terörist öldüreceğiz” dedi. Erdoğan’a hatırlatalım, “Terör suçu işleyenler, terörle mücadele edemez!”

Ümit YALIM 

Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87