BATI NE DİYOR? BİZ NE DİYORUZ?
 
Şimdi Allah için, “Diktatör Türkçe değil” sözüyle alayına(!) cevabı baştan MHP genel başkanı yapıştırdı ama yine de Allah için batının da psikolojik savaş ve yıpratma çabalarına söz yok! Bu gayretlerini derinden ve yakından hissettirme kabiliyetleri de iyi. Ama biz biz olalım vakur bir biçimde ülkemizi temsil ederken bazı şeyleri atlamayalım!
 
Neden derseniz nedenleri çok! Bi kere bu batılılar başarı ve şöhretimizi çekemiyorlar. Memleketin okullarında öğretilmese de hayatın öğrettiği özgüven, parmak sallama, ayar çekme, Ey diye başlayan cümleler kurma yeteneğimizden müthiş tırsıyorlar.
 
Zaloğlu Rüstem, Kara Murat, Battal Gazi vurgusuyla öne çıkarak yaptığımız hamlelere çok bozuluyorlar. Bizden size zarar gelmez “yeminlen” desek de inanmıyorlar! Orta seviyede olan yabancı dil bilgimizi, iyi seviyede olan beden dilimizle birleştirerek yarattığımız auradan da ( manyetik enerji!) çok etkileniyorlar.
 
Ayrıca oldum olası ve her daim kültürümüzü ve köklü irfanımızı kıskanıp duruyorlar. Bununla yetinmeyip bazen yüksek sesle konuşarak, bazen uçakta elektronik eşya yasağı getirerek, bazen ekonomik yaptırım uygulayarak bizi etkisiz hale getirmek için komplolar tertipleyip, bilinçli- bilinçsiz planlar yapıyorlar!
 
Ama bilmiyorlar ki bizim ne çok yönlü belediye reislerimiz, ne çok bilgili genel başkanlarımız var. Misal Melih Başkan, onların tüm komplolarını hemen faş ediyor!  Dış güçlerin deprem gibi, yağmur gibi meteorolojik komplolarını hemen anlıyor ve kendi televizyon kanalında açıklamalar yaparak halkı uyarıp, aydınlatıyor! Bazıları da hadlerini her düzlemde zaten bildiriyor!
 
Yine batılılar bizim dev projelerimizden de korkuyorlar. O nedenle de yolumuza taş koymaya kalkıyorlar, bizimle rekabetten çekiniyorlar! Bilmiyorlar ki biz bu işin kompetanı olmuşuz, onlara pabuç bırakır mıyız?  Basit senaryolarından, uyduruk teorilerinden, eften püften yaptırımlarından ürkecek göz var mı bizde?
 
Eyyyy Batı! Kusura bakma üç maymunu oynayacak değiliz. Sen belki sevgisiz büyüdün o nedenle de insanlığa sevgisiz davranıyorsun ama biz öyle büyümedik. Sen belki şiddetle iç içe yaşadın. O nedenle asalım, keselim, kıralım dökelim istiyorsun ama unutma bu çok tehlikeli bir gidiştir ve sonu iyi olmaz. Unutma mutsuzluk korkuyu, korku şiddeti getirir.  Bak bize ve örnek al bizi! Mutluluk sıralamasında Norveç birinci biz 69. sıradayız! Sen nerdesin?
 
Yine unutma! Sen bizim hem sahada, hem masada olmamızı kabullenmesen de, bu süreç acılarla geçse de, pek çok şehit versek de, gazilerimizin sayısı çok olsa da, büyük askeri harcamalar yapsak da biz varız dedik ve çekilmedik sahadan.
 
Ve ne oldu? Alman Cumhurbaşkanının; “Erdoğan, Türkiye’nin inşa ettiği her şeyi tehlikeye atıyor” sözü üzerine dünya liderimiz; “Almanya cumhurbaşkanı Steinmeier’le iyi arkadaşız. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Kendisine teessüf ediyorum. Almanya’ya da gitmeyeceğim. Bu tehlikeli yolu açarsanız en büyük zararı siz görürsünüz. Yarın dünyanın hiçbir yerinde hiçbir Avrupalı, Batılı güvenle, sokağa adım atamaz” diyerek son noktayı koydu!
 
Sözün özü şu ki; Hele gün gelsin devran dönsün verelim mehter müziğini, yollayalım mehteran bölüğünü! Sen görürsün gününü! El mi yaman bey mi yaman!
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87