DEDİ-KODU

Ömrü uzatıyormuş, ruh sağlığı için son derece gerekliymiş dendi. Uzmanlar dedikodunun temel uyum sağlama yolu olduğunu söylüyormuş. Dayanamadım ben de biraz kendimi düşüneyim, uyum sağlama çalışması yapayım dedim ve dedikodu yapmaya karar verdim, çayınızı çekirdeğinizi alın gelin derim. Son günlerde neler oldu neler.

Eski bakanımız Muammer Güler meclis kürsüsünden kendini savundu ‘adli kolluğun öncelikli görevi suçun işlenmesini önlemektir.’dedi ve ‘niçin suçüstü yapılmamış’?diye sordu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç çocuklara yönelik suçların sebebinin dizilerde ki mini etekli kızlar ve erken ergenlik çağına giren çocuklara bağladı. Böylece hırsızın hiç suçu olmadığı öğrenildi.

Mutlu vali Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın ölüm yıldönümünde Twitterdan yaptığı açıklamada "Sağdan soldan, yurt Vatan diyen nice evlatlar astık idam sehpalarında. Keşke aldatanları tanıyıp kanmasaydık. Tarih annelerin acısını silmiyor.’ dedi. Twitterdan kendisine tepki geldi ama vali hem mutlu hem ciddiydi.

Üç fidan anılırken, ODTÜ’de fidan dikme eylemlerine destek olmak için Güzel Sanatlar Fakültesi’nde fidan diken 4 öğrenciye 4 ay okuldan uzaklaştırma cezası verildi.

Can Dündar, Özgür Mumcu Mirgün Cabas, Pelin Batu, Koray Çalışkan, Tuluhan Tekelioğlu artı 1 TV den istifa ettiler. Sebep patronun kanalı ben yöneteceğim konusunda ki ısrarıymış.

Zafer Çağlayan'ın 2013 yılında evlenen oğlunun düğününde taktığı 2,6 milyon dolar değerindeki takının rüşvet parasıyla alındığı ileri sürüldü eski bakan ‘2,6 milyon liraya takı aldı diyen namerttir, müfteridir’ dedi. Takının fiyatı netleşemedi.

Datça’da ki birçok koy turizm tesis alanları olarak tanımlandı. Artık otel, yapılaşma ne ararsan olacak eskiden arkeolojik sit alanıydı, şimdilerde sit değildir, sittirtmeyin oldu. Knidos antik kentinin yakınına da marina yapılacakmış, vaktiyle ‘yat sahibi olmak lüks değil ihtiyaçtır’ denmişti.

Haliyle marinada gerekli tabi velhasıl hala gidip göremeyen varsa bu yaz son şans olabilir, zira birbirimize paylaşıp iç çektiğimiz eski İstanbul fotoları gibi anı olarak kalacak yakında.

(Aslında yukarıdakilerin hepsi haber ama gerçek değilmiş gibi davranmak, dedikodudur şekerim modunda olmak iyi geldi. Benimde temel uyum sağlama metodum bu.)


https://twitter.com/aspavags
https://www.facebook.com/esra.feride.9

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87