DİYANET, İHANET, HIYANET

Bir Twitter arkadaşım Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın elindeki Diyanet İşleri’ni bu üç sözcükle anlatmıştı.

İhanettir; çünkü: Ali Erbaş, Diyanet’i kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e düşman olduğunu her fırsatta ortaya koyan bir Rum sevdalısını ziyaret edip hediyeler vermiştir.

Bu ziyareti de 9 Kasım tarihinde yaparak Atatürk’ün vefatı ile bağlantılamıştır.

Hıyanettir çünkü: Diyanet Reisi Ali Erbaş, Haçlı Rum ordusunun Müslüman Türk ordusunu yenmesini dileyen bir Türk ve Müslüman düşmanını ziyaret ederek ona bağlılığını ortaya koymuştur. Böylece Müslümanların değil Haçlıların yanında durma niyetini göstermiştir.

Böyle birisinin İslam din işlerinin başında durması ancak ve ancak Vatikan’ın işine gelir...

Bu Ali Erbaş’ın “Dinlerarası Diyalogcu” FETÖ’cülerle iç içe olduğunu yaşadıkları da gösteriyor.

Şimdilik Cumhurbaşkanı Erdoğan’a soruyorum: Haçlı Rum ordusunun Müslüman Türk ordusunu yenmesini arzu eden bir adama hürmet etmek, Haçlı Rum ordusundan yana olmak sayılır mı sayılmaz mı?

Böyle birisini Diyanet İşleri Başkanlığı’na getirmekle hata yapmış olmadınız mı?

Bu zatı o görevden almayacak mısınız?

PONTUS RUM ÇOCUKLARI

Büyük Atatürk’e düşmanlık eden azgın tiplere bakın: Tümü, din elbisesi altına saklanmış imansız takımındandır. Bunların ağa babaları da ne ilginçtir ki Pontus Rum Devleti’nin eski sınırları içinden çıkmaktadırlar.

Gerçeği görelim: Bu herif-i naşerifler, 1919’da yeniden gündeme getirilen Pontus Rum Devleti projesini yıktığı için böyle düşmandırlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e...

KÜRTÇE KURAN OLUYOR da TÜRKÇE EZAN NEDEN OLMUYOR?

Kendisini İslam dininin sahibi gibi göstererek milleti kandıran siyasetçilere soruyorum: Ezan’ın Türkçe olması kötü ise Kuran’ın Kürtçe olması iyi mi?

Eğer Müslüman olmanın şartı sizin gösterdiğiniz gibi her şeyin Arapça olması ise, neden Kürtçe Kuran bastırdınız? Neden bu iş için Diyanet İşleri Başkanlığı’na emir verdiniz?

Söyler misiniz bu “QURANA PİROZ” nedir?

Bunu siz icat etmediniz mi?

Ve ey AKP Lideri Erdoğan! Kuran’ın Arapçası durur iken niçin eline Qurana Piroz alıp bunu meydanlarda gösterip Kürtçe Kuran propagandası yaptın?

Ezan, Kuran’dan daha mı önemlidir ki Ezan’ın Arapça olmasını dayatıp Kuran’ı Kürtçe yapabiliyorsunuz?

Biliniz ki: Müslümanlığı ezan-namaz ritüeline indirip onun toplumcu özünü yok etmek, Hz. Muhammet’in yoluna yapılmış en büyük haksızlıktır. Siz bu dinin kardeşlik, adalet, eşitlik, dayanışma ve malı bölüşme gibi temel ilkelerinin üstünü örtmek için konuyu getirip ezana dayıyor, Müslümanları kandırıyor, oyunu alıp iktidarınızı sürdürüyorsunuz.

Yazık; bugün İslam dünyası böyle yerlerde sürünüyor ise işte bu özü unutturulan ve ritüele çevrilen sahte İslam yüzündendir. Yanlış yolda gittiğinizi, Müslüman âleminin bugünkü hali pek acı biçimde göstermiyor mu?

AKP’nin CAHİL AKADEMİSYENLERİ

Din üzerinden yürütülen cahilleştirme Türkiye’yi bir örümcek ağı gibi sardı. Bu cahilleştirme üniversitelerde çok daha koyu... Yeniyetme akademisyenlere bakın; Türkiye’nin ne kadar derin bir çöküş içinde olduğunu görürsünüz... Bunlardan birisi de Selman Öğüt. Yardımcı doçent imiş. Televizyonda, ezan Türkçe de okunabilir diyen CHP’li Öztürk Yılmaz’a saldırıyor ama bu sıkı dindar AKP’li, daha Allahü ekber ne demek onu bile bilmiyor.

Geçmişine şöyle bir baktık ki yabancı dil bilmeden yardımcı doçent olmuş. Mekke’de doğmuş, AB’nin Eresmus programı ile yetiştirilmiş ve AKP’ye eklenmiş. Sadece bu yüzden CNN Türk, Haber Türk ve bütün yandaş yağcı kanalların baş konuğu...

Bunun daha cafcaflısı olan, güya profesör Ebubekir Sofuoğlu ne yumurtlamıştı: “Google’ı ilk icat eden padişah 2. Abdülhamit Han’dı!” Osmanlıcı cehalette rekora imza atan bu Yeni Türkiye profesörü ile başka bir Yeni Türkiye akademisyeni Yavuz Örnek yarışmış; o da Nuh Peygamber’in cep telefonu ile haberleştiğini söylemişti. Ve bunlar devletin televizyon kanallarında TRT’de sürekli konuşturulan tipler...

Bir başka Yeni Türkiye profesörü Bülent Arı da “Ben cahillerin ferasetine güveniyorum... ülkeyi ayakta tutacak olanlar, okumamış, hatta ilkokul bile okumamış, üniversite okumamış cahil halktır...” diyerek cehaleti yüceltmiş; ödül olarak da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından YÖK üyeliğine atanmıştı.

İşte Türkiye bu adamlarla çağ atlayacak... Elbette modern çağdan Emevi Orta Çağı’na... Vahşet çağına...

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87