Dünya:
ABD'deki ŞOK İSTİFANIN PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI

ABD'deki ŞOK İSTİFANIN PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI

New York Times dün, ABD Başkanı Trump’ın ailesiyle ilgili özel bilgileri basına sızdırdığı iddialarıyla gündeme gelen asistan Madeleine Westerhout’un istifa ettiği duyurmuştu.

Beyaz Saray'ı sarsan istifa haberinin perde arkası ortaya çıktı.

Politico'nun haberine göre Westerhout Ağustos ayında, bir grup gazeteci ve Beyaz Saray basın sekreteri yardımcısı olan Hogan Gidley ile yapılan kayıt dışı bir akşam yemeğinde yorumlarda bulundu. Gidley sonunda başka bir röportaj için ayrılarak Westerhout'u Washington Post, Bloomberg, Reuters ve The Wall Street Journal'dan gazetecilerle 45 dakika boyunca bir saat yalnız bıraktı

Politico'nun kaynaklarından birine göre, Westerhout gazetecilerle şakalaşırken kendisinin Trump'la kızları Ivanka ve Tiffany'den daha iyi bir ilişkisi olduğunu söyledi. 

Westerhout ayrıca, Trump’ın kızı Tiffany kilolu olduğu için onunla yan yana görüntülenmekten hoşlanmadığını da gazetecilere açıkladı. Bu gizli konuşmaların medyaya sızması üzerine de bunun 'bardağı taşıran son damla' olduğu ve Westerhout 'ın istifa ettirildiği belirtildi.

Westerhout'ın bundan sonra hiçbir şekilde Beyaz Saray etkinliklerine katılamayacağı da ifade edildi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KORKUNÇ SALGIN: 19 ÇOCUK DAHA ÖLDÜ
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Adamawa eyaletinde ortaya çıkan kızamık salgınında 19 çocuğun yaşamını...

Haberi Oku