Dünya:
AMAZON İÇİN PARA YARDIMINA 'MACRON' ŞARTI

AMAZON İÇİN PARA YARDIMINA 'MACRON' ŞARTI

Brasilia’da konuşan Bolsonaro, Macron’un, kendisine yaptığı hakaretleri geri çekmesi halinde teklifi düşüneceği söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan G7 Zirvesi’nin ana konularından birisi Amazon ormanlarındaki yangındı. Yangına dair yapılması gerekenler de toplantıda konuşulmuş ve alınan kararlar doğrultusunda 20 milyon dolarlık bir yardım yapılması kararlaştırılmıştı. Ancak, Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun ofisinden yapılan açıklamada, bu yardım teklifinin geri çevrileceği belirtilmişti. Ardından Bolsonaro bugün yaptığı açıklamada, Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron’un, kendisi için söylediği 'yalancı' sözünü geri çekmesi halinde bu tarz bir teklifi düşüneceğini söyledi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KORKUNÇ SALGIN: 19 ÇOCUK DAHA ÖLDÜ
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Adamawa eyaletinde ortaya çıkan kızamık salgınında 19 çocuğun yaşamını...

Haberi Oku