Dünya:
'AZERBAYCAN ORDUSU ÇOK KARARLI'

"AZERBAYCAN ORDUSU ÇOK KARARLI"

Sitemize açıklamalarda bulunan 7news.az Haber Sitesi Başkanı Sabuhi Abbasov "Azerbaycan ordusu Dağlık Karabağ'ı Ermeni teröristlerinden bir an önce temizleyecek" ifadesini kullandı.

Azerbaycan ordusunun bir aydır işgal altındaki Dağlık Karabağ'ı Ermenistan istilasından kurtarmak için çok başarılı bir askeri operasyon yürütüğünün altını çizen Abbasov kısa sürede Azerbaycan ordusunun birkaç şehir, yerleşim yeri ve onlarca köyü Ermeni işgalinden kurtardığını belirtti.

Abbasov, düşmanın her cephede utanç verici bir durumda olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Ermeni terörist ve askeri birliklerinin 27 Eylül'de başlattığı askeri provokasyonlar, aslında daha önceki provokasyonların mantıklı bir devamıdır. Düşman, Azerbaycan ordusunun yalnızca savunmayla yetineceğine ve toprakların işgaliyle uzlaşacağına inanıyordu. Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in dediği gibi, düşman devletimizin yürüttüğü barış politikası şemsiyesi altında saklanıyordu. Aynı zamanda, Ermenistan'ın suç işleyen siyasi liderliği, bazı dünya güçlerine ve uluslararası kuruluşlara dayanarak toprakları işgal etmeye kararlıydı. Ancak Azerbaycan'ın haklı davasındaki kararlılığı düşmanın oyununu bozdu."



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku