Dünya:
FUTBOL DÜNYASI BRADLEY İÇİN AĞLIYOR

FUTBOL DÜNYASI BRADLEY İÇİN AĞLIYOR...

İngiltere'de kanser tedavisi gören Sunderland taraftarı Bradley Lowery, hayatını kaybetti.

İlk tanıştıkları gün, Defoe'in omzunda uyuya kalan küçük tüm dünyayı ağlatmıştı. Daha sonra Defoe, Bradley'yi görmeye devam etti.

İkilinin hikayesi bir basın mensubu tarafından Jermain Defoe sorulduğunda başarılı futbolcu kendini bıraktı.

Gözyaşları içinde kalan Defoe, kendisini idolü kabul eden küçük Bradley'nin sağlığının gün geçtikçe bozulduğuna şahit olduğunu söylerken gözyaşlarını tutamadı. O anlar haberimizin devamında.

'İlk karşılaşmamız öncesi Bradley'nin fotoğraflarını görmemiştim, kim olduğunu bilmiyordum, ancak beni görür görmez koşan bir çocuk gördüm. Onun Bradley olduğunu böyle anladım' diyerek küçük çocukla olan anılarını anlatan Defoe, 'Ailesiyle her gün konuşuyorum. Birkaç gün önce yine onunla birlikteydim" dedi.

'Onun acı çektiğini görmeye dayanamıyorum' diyen İngiliz futbolcu 'Kendimi en kötüye hazırlamaya çalışıyorum. Hiç baba olmadım, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum' derken gözleri yaşlıydı.

'Kalbimde daimi bir iz bıraktı' dediği küçük Bradley için 'Onu düşünmediğim bir gün bile yok' diyen Defoe, Bradley'nin yanında olmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

PUTİN'den "VURURUZ" TEHDİTİ
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna'nın İngiliz silahlarıyla Rus topraklarına saldırması durumunda,...

Haberi Oku