Dünya:
MEKSİKA'yı SARSAN DEHŞET

MEKSİKA'yı SARSAN DEHŞET

Meksika'da meydana gelen korkunç olay Eylül ayı başında ortaya çıktı. Bölgede ağır sinek salgını ve sonrasında gelen ağır koku nedeniyle halk yetkililere haber verdi ve ardından korkunç manzara gün yüzüne çıktı.

Kazılan bölgede 119 siyah poşet içinde parçalara ayrılmış insan kalıntıları bulundu. Birleştirilen kalıntılardan ise şu ana kadar sadece 44 ceset tanımlanabildi.

İnsan kalıntıları parçalara ayrıldığından ve beden bütünlüğü bulunmadığından birçoğunun hala tespit edilemediği belirtildi.

Kayıp kişileri arayan yerel bir kuruluş, kimliklerin tespitine yardımcı olmak için daha fazla uzman gönderilmesi için hükümete başvurdu.

Mirror'ın haberine göre kurum, yerel adli tıp makamlarının ilgi ve tecrübe yetersizliğe sahip olduğunu ve hükümetin adım atması gerektiğini bildirdi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KORKUNÇ SALGIN: 19 ÇOCUK DAHA ÖLDÜ
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Adamawa eyaletinde ortaya çıkan kızamık salgınında 19 çocuğun yaşamını...

Haberi Oku