Dünya:
SHANİ LOUK HAYATINI KAYBETTİ

SHANİ LOUK HAYATINI KAYBETTİ

Ofakim şehrinde açık havada düzenlenen elektro-müzik festivaline katılan Alman vatandaşı Shani Louk’tan, Hamas’ın 7 Ekim saldırısının ardından haber alınamamıştı.

Shani Louk'un annesi Ricarda Louk, İsrail ordusunun kızının öldüğünü bildirdiğini açıkladı.

Louk, Alman haber ajansı dpa'ya yaptığı açıklamada, kızının cansız bedeninin bulunamadığını, ancak bulunan bir kafatası kemiği parçası üzerinde DNA testi yapıldığını belirtti. Kızının muhtemelen 7 Ekim'de öldürüldüğü tahminini dile getiren anne, Shani'nin saldırı sırasında başına isabet eden bir kurşunla ölmüş olabileceğini ifade etti.

DÖVMESİNDEN TANIMIŞTI

Ailenin verdiği bilgilere göre, 22 yaşındaki Shani Louk Necef Çölü'nde düzenlenen müzik festivaline katıldığı sırada Hamas tarafından öldürüldü.
Ricarda Louk, sosyal medyada yayılan görüntülerde kamyonette görülen yarı çıplak kadının kendi kızı olduğunu açıklamış ve kamuoyundan yardım istemişti. Annesi, kızını bacaklarındaki dövmeden ve çizmelerinden tanıdığını söylemişti.

Aile önce Shani Louk'un ağır yaralı olarak Gazze Şeridi'ne götürüldüğünü düşünmüştü. Der Spiegel'in haberinde, Almanya'nın Ravensburg kenti doğumlu olan Ricarda Louk'un 30 yıldır İsrail'de yaşadığı, kızı Shani'nin de İsrail'de doğduğu belirtilmişti. Haberde çifte vatandaş olan Shani Louk'un sık sık Almanya'ya, annesinin ailesini ziyarete geldiği ifade edilmişti.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KORKUNÇ SALGIN: 19 ÇOCUK DAHA ÖLDÜ
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Adamawa eyaletinde ortaya çıkan kızamık salgınında 19 çocuğun yaşamını...

Haberi Oku