Dünya:
TRUMP'a LÜBNANLI DAMAT

TRUMP'a LÜBNANLI DAMAT

ABD Başkanı Donald Trump'ın en küçük kızı Tiffany Trump'ın, Boulos Holding'in 22 yaşındaki Lübnan kökenli varisi Michael Boulos ile nişanlanacağı iddia edildi.

Göçmen karşıtı sert politikaları ile bilinen Trump'ın kızının Lübnan kökenli bir genç ile nişan haberi ABD basınına bomba gibi düştü.

İkilinin baba Trump ile sürekli bir arada olması ve internette yayılan davetiye görseli bu iddiaları güçlendirdi.

Ancak Michael Boulos konu hakkında açıklama yaparak iddialara son verdi. Takipçilerinin yeni yılını kutlayan Boulos ardından "Bu arada, 2 gündür ortalıkta dolaşan mektup/davet gerçek değil ve tamamen uydurma" dedi. Ancak yine de sosyal medyada çiftin evlenecek olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

2018 yazında Yunanistan'ın ünlü tatil adası Mykonos'ta tanışan ikili geçtiğimiz gün Trump'ın düzenlediği yeni yıl etkinliğinde el ele katılmıştı.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku