Dünya:
ZARRAB DAVASINDA KRİTİK GELİŞME!

ZARRAB DAVASINDA KRİTİK GELİŞME!

Hakim Richard Berman, Zarrab’ın son tuttuğu avukat, New York eski Belediye Başkanı ve ABD Başkanı Donald Trump’a yakın isimlerden Rudolph Giuliani’nin dava sürecinde oynamakta olduğu rol konusunda “ikna olmadığını” söyledi.

Davayı New York’ta izleyen CHP Washington temsilcisi Yurter Özcan, kritik duruşma sonrasında, “Hakim Berman Türkiye’yi temsil eden hukuk firmasının aynı zamanda Zarrab’ı temsil etmesinin çıkar çatışması olamayacağına ikna olmadığını söyledi, Zarrab’ın avukatlarından ek bilgi ve açıklama talep etti” açıklaması yaptı.

Özcan, Ankara’ya da gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gizli bir görüşme yapan, görüşme kamuoyuna sızdığında ise, “ABD ulusal çıkarları ile bir anlaşma yapmaya çalışıyorum” diyen Giuliani’nin rolü konusunda haftaya yeniden bir duruşma olacağını da ifade etti.

“KARİYERİMDE İLK KEZ KARŞILAŞTIM”

CHP Temsilcisi Özcan şöyle dedi;
 

“Hakim Berman bu davanın çözüm yerinin mahkeme salonu olduğunu; siyasi/diplomatik pazarlığın etki etmemesi gerektiğini söyledi. Hakim kariyerinde böyle bir duruma ilk defa rastladığını da ekledi.”



SÖZCÜ Gazetesi
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku