DÜNYADA BÖYLE TUTARSIZ BİR SİYASETÇİ DAHA YOKTUR

Türkiye, 15 Temmuz 2016’da CIA denetimli bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. O gece sokaklarda CIA elemanlarıyla Türk milli kuvvetleri savaştı ve işgalcileri bozguna uğrattı.

Bu darbe girişimine karşı Meclis’teki CHP grubunun da kararlı bir tavır takındığını biliyoruz. Ama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CIA’nın ilk kez suçüstü yakalandığı bu saldırıya başka bir yerden bakıyordu. Olaydan 6 ay kadar sonra şöyle diyordu: “15 Temmuz kontrollü darbe girişiminden sonra, 20 Temmuz’da gerçek darbe yapıldı.”

15 Temmuz saldırısını sahte bir darbe girişimi gibi gösteren Kılıçdaroğlu, 14 Temmuz 2018’de CHP’nin https://www.chp.org.tr/resmi internet sitesinden yayımladığı açıklamasında şöyle diyordu: “Bu duygularla 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin ikinci yıldönümünde demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

KURULTAY DELEGELERİ UYANIN

Dün, “kontrollü darbe” diyerek Amerikancı darbe girişimini sulandırmaya çalış, bugün ise “hain darbe girişimi” diyerek bildiri yayımla... Halkın deyişi ile “tükürdüğünü yalayan” böyle tutarsız bir genel başkanın AKP’ye ve Tayyip Erdoğan’a karşı mücadele etmesi ve başarılı olması mümkün değildir. Bu yüzden CHP, bir an önce Kılıçdaroğlu’nu göndermeli, yerine aklı başında, diri, mücadeleci ve her koşulda cumhuriyet değerlerini savunan bir ismi genel başkan yapmalıdır.

Bu görev de CHP kurultay delegelerine düşüyor... Eğer CHP Kurultay Delegeleri Kılıçdaroğlu ekibini değiştirmezse, ileriki dönemde bu delegeler cumhuriyete ihanetle suçlanacaklardır.

CHP YÖNETİMİ İTİRAF ETTİ

CHP’nin Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in resmi CHP sitesinde 14 Temmuz tarihli bir açıklaması yayımlandı. Bu basın açıklamasını okuyunca anlıyoruz ki sandık görevlilerinden ve partililerden gelen ıslak imzalı seçim tutanakları da YSK’nın açıkladığı sonuçları doğrulamıştır. Açıklamada, seçimlerde hile yapıldığı, sonucu etkileyecek kadar oyların çalındığı biçiminde bir iddia yoktur.

Kılıçdaroğlu ekibi, seçimi Cumhur İttifakı’nın kazandığını bu açıklaması ile dolaylı olarak itiraf edilmiştir.

CHP kurultay delegeleri şunu bilmeliler: İşin içine oyların çalındığını sokanlar, kendi başarısızlıklarına kılıf arayanlardır.

Kılıçdaroğlu yönetimi de başarısızlığını gizlemek için el altından bu iddiayı pohpohlamaktadır.

Oylar çalınmıyor efendiler; çalınan CHP’dir.

Bu CHP’yi değiştirmeden iktidarı değiştireceğinizi sanıyorsanız bir 50 sene daha beklersiniz.

KILIÇDAROĞLU’nun CANAN’ı YURT GAZETESİ’ne NEDEN DÜŞMAN?

Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na “domuz pirzolası yemekle övünen” Canan Kaftancıoğlu adlı CHP ile ilgisi olmayan birisini getirdi.

Bu Canan, geçen hafta Yurt Gazetesi’ne saldırıp “paçavra” dedi.

Elimizdeki birkaç muhalif gazeteden biri olan Yurt’a neden saldırır CHP yöneticisi?

Sebebi açık: Yurt Gazetesi, şu anki CHP yönetimine eleştirel gözle bakıyor. Ve Atatürk’ün kurduğu temeller üstünde yükselen bir CHP istiyor. Böyle olunca da FETÖ’cü ve PKK’cı kripto CHP’liler Yurt Gazetesi’ne düşman oluyor.

Halkın içine çıkacak yüzü olmayanların, İstanbul gibi en önemli ilin başına getirilmesi, Kılıçdaroğlu’nun Amerikancı bir projenin adamı olduğunu gösteren başka bir belge değil midir?

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87