EFES DEREDE BOĞULDU

Efes grup birincisi olarak kendi sahasında grubun sonuncusu Zagreb'le maça rahat başladı. Furkan'ın 5 sayısıyla öne geçsek de rakip dengeyi kurdu ve farkı açtırmadı. Dario Sariç'in başarılı oyunu ile maçı önde götürdük. Son 1 dakikada rakibe yakalandık ama iki başarılı hücum ile 4 sayı önde ikinci çeyreğe gittik. Yaptığımız 5 top kaybı ve rakibin attığı 8/8 serbest atış farkın artmasını engelledi.

İkinci periyodda ilk sayılarımız Diebler'in üçlüğüyle geldi.oyuna Dunston girdikten sonra rakibe pota altını kararttık. Ancak rakip üçlüklerle farkın açılmasını engelledi.

Rakibi 15 sayıda tuttuğumuz bu çeyrekte biz de ancak 16 sayı atabildik. Rakibi  erken faul problemine sokmamıza rağmen çok faul kaçırdık. Savunma ribauntlarını alıp hızlı hücum yaptığımız pozisyonlar ise yanlış şut seçimleriyle eridi gitti.

Üçüncü çeyrek aynı şekilde başladı. Efes büyük gayretlerle bulduğu her sayıdan sonra çok basit sayılar yedi. Rakip hiç yorulmadan farkın açılmasını engelledi. İlk 5 dakikada 4 top kaybı yaptık. Moladan Granger ile döndük. Ancak Cedevita Zagrep farkı 1 sayıya kadar indirdi. 5/0 lık seri de bizi rahatlatmadı. Basit top kayıplarıyla Zagrep ensemizden ayrılmadı. Miro Bilan tek başına bütün pivotlarımıza üstünlük sağladı. Efes inanılmaz top kayıplarına devam etti. Son çeyreğe yine 4 sayı farkla gidildi. Zagrep 4 top kaybı yaparken biz 14 top kaybı yaptık . Hem de 3 periyodda.

Son periyoda 5/0 başlayan rakip öne geçti. Ivkovic'in molası takımı biraz topladı ve 8/0 lık bir seri yakaladık. Ama ilk molalarında bizi yakaladılar. Top kayıplarına devam ettik. Rakip 8 sayı geriden gelip 7 sayı öne geçti. Efes grubun en sünepe takımına 6 sayı farkla maçı verdi. Gerçi 15 top kaybı yapıp ,17/8 faul atıp, rakibe 13 hücum ribaundu vererek kimi yenebilirsiniz.

Umarız bu erken ve anlamsız mağlubiyet Efes'e bir ders olur. Yoksa bu puanları ararız.


Sevgiyle kalın...
https://twitter.com/rtkala
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87