ESKİ TÜRKİYE'de DANSÖZLER, YENİ TÜRKİYE'de KÖÇEKLER

AKP kurmayları kendilerinden önceki dönemi eski Türkiye diye kötülüyor ya...

O eski Türkiye’de, TV’lerde eğlence programları olduğunda dansözler oynardı.

Bunu, Yeni Türkiye’ciler ahlaksız sayıyorlar ve...

Şimdi TV’lerde oğlanlar oynuyor.

Yani, köçeklik geri geldi.

Böylece Osmanlı eğlence dünyasına dönüş yolunda bir adım atıldı.

OSMANLI da OĞLAN OYNATIRDI

Bu gerçeği tarih öğrenimi almış olanlar bile bilmezler: Osmanlılarda erkekler toplanıp yer-içer eğlenirlerken kadın oynatmazlardı. Bunu ahlakdışı görürlerdi. Amma velakin 7 yaşından itibaren dansöz gibi yetiştirilmiş tüysüz türüzsüz oğlanları kadın kıyafeti içinde oynatarak bundan zevk alırlardı. Bu oyun tarzı için yapılmış bestelere köçekçe denilmekteydi.

Saraydan başlayarak şehrin sokaklarına yayılan bu sefih hayat sonucunda oğlancılık çok yaygınlaşmıştı. Bu işi bütün boyutlarıyla “Osmanlıda Oğlancılık” kitabımızda anlattık.

KADIN ŞEYTANLAŞTIRILDI

İşte bu yeni Türkiye bizi Osmanlı düzenine doğru iteklerken en büyük geriye gidişi de kadın konusunda yaşattı. Kadın, Osmanlı döneminde olduğu üzere günah unsuru yapılıp türban altına alınarak sosyal hayatın dışına itildi. Ve türbanlı tek tip kadın dayatması her yere yayıldı. Eğlence programlarında kısa etekle türkü söyleyen kadınlara, şimdi kanallar eteği yerleri süpüren feraceler giydiriyor.

Tarih bize bir gerçeği çok açık gösteriyor: Dine dayanılarak kadınla erkek arasına duvar örülmesinin vardığı yer sapkınlıktır. Özellikle dindar geçinen kadrolar arasında erkek çocuklara yönelik tecavüzün daha yüksek olduğu bilinen bir gerçektir.

Türkiye’de imam hatip yurtları ila tarikat ve dinci vakıfların yurtlarında yaşanan bu türlü rezaletleri sık sık görüyoruz. Bu sapkınlık sadece Müslümanlar arasında olan bir şey değil. Hıristiyan din adamlarının da aynı biçimde erkek çocuklara tecavüz ettiğine ilişkin haberler sık sık basına yansıyor.

Yani, din eğitimi vermek kılıfı altında bir derin sapkınlık 21. Yüzyıl’da bile yaşıyor.

Peki böyle sapıklıklar laik ortamlarda karşımıza çıkıyor mu?

Hayır!

Öyleyse, laiklik, ahlaklı olmaktır.

Eski Türkiye laik bir Türkiye olduğundan şu yeni Türkiye’den daha ahlaklıydı.

ÇÖZÜM TÜRKLÜKTE

Ülkemiz sadece ekonomik sorunla boğuşmuyor; ahlaken de ciddi bir çürüme içindeyiz. Kedileri yakan, köpeklerin ayaklarını kesen, başı açık kadına düşmanca bakan yeni ve saldırgan bir kuşak sokaklara egemen oldu.

Nasıl geldik buraya?

AKP iktidarları bize Türk olduğumuzu unutturdu, toplum Türklüğü bıraktı; Orta Çağ Arap kültürünün en gerici yönlerini din diye benimseyip ona sarıldı. Türk düşmanlığı din üstünden pazarlandı.

16 yıllık AKP iktidarının temel görevi bu idi.

Bu zihniyet, Türk milli kimliğine karşı oldukları için uluslararası tefeci sermaye ile işbirliği yaptı. Ülkemiz 16 yıl boyunca sadece bu gayri milli faizcilere 750 milyar dolar para ödedi.

Amaç sömürgeci güçlerin Türkiye’ye el koyacak kadar bizi kuşatmasını sağlamaktı.

Dinciler, Türk düşmanlığı yaparken emperyalistlere hizmet ettiler.

Ve ülkemiz, Padişah 2. Abdülhamit döneminde olduğu üzere borç batağına saplandı. (Bunların Abdülhamit’i niçin bu kadar çok sevdiklerini anladınız mı?)

Peki kurtuluş nerede?

Türk’e dönmekte...

Türk demek; milli devlet, bağımsızlık ve sömürgeleşmeye direniş demektir.

Peki Türk kimliğine dönüş mümkün mü?

Şu an mümkün gözükmüyor.

Çünkü, Türk milliyetçiliği elbisesi giymiş bir gerici/Arapçı parti var: MHP...

MHP; Türkçülük önündeki en büyük engeldir. Çünkü, 1969’da Altay Dağları’nı terk etmiş, Hira’ya sığınmıştır.

Bu Arapçı-Amerikancı MHP olmasaydı Erdoğan tek adam olamayacak, ülkemiz de böyle uçuruma yuvarlanmayacaktı.

Bu millet, Türk olduğunu anlamazsa ve eski Türkler gibi davranmazsa başına daha büyük belalar gelecektir. Sıkıştığında selâ okumakla kurtulacağını sananların nasıl perişan olduğunu görmek isteyenler İslam dünyasına şöyle bir göz atsın yeter.

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87