EV SAHİBİNİN HİÇ mi SUÇU YOK?

Doğrudur, uluslararası hırsız tefeci sermayenin aleti dolar gelmiş evi yağmalamaktadır. Ama kapıyı açık bırakan, hiçbir önlem almayan ev sahibini ne yapacağız? Ne diyor atalarımız? “Eşeğini, sağlam kazığa bağla!”

Hatta şunu bile söylemişler: “Tedbir, takdiri bozar!”

Tarikat şeyhlerinin “kâfirlik” diye suçlayacağı bir cümle bu... Diyor ki: Sen önlemini alırsan, kader dediğin kötü şeyi bile değiştirebilirsin.

Şimdi ise beceriksiz siyasetçiler, kendi yanlışlarını, “Takdir böyle imiş!” diyerek Allah’a mal ediyorlar. İtiraz edenleri de “Sen imanın şartı olan kader ve kazaya inanmıyor musun?” diye susturuyorlar.

Kaderci siyasetçiler, karadüzen işler yaparlar; yanlışları ortaya çıkınca “Onların doları varsa bizim de Allahımız var!” diyerek kaderci milleti kolayca kandırırlar. Türkiye, tam 16 senedir işte bu “kader” sevdalısı ekip tarafından yönetildi ve çökertildi. Çökertme işi de ülkemiz haddinden fazla borçlandırılarak yapıldı. Hak etmediğini yiyen-tüketen bir toplum inşa edildi.

Birgün, harcadığımız bu dolarların sahibinin gelip, verin paramı diyeceğini, hiç düşünmedik.

Şimdi de bağırıyorlar:

-Bu, dış güçlerin bir operasyonudur.

Doğrudur, dış güçler ülkemizi hedef almıştır amma... Sen, benzin bidonlarının arasında partililerinle birlikte mangal partisi yapmaya kalkışırsan yangının çıkması kaçınılmazdır.

NEREDE ŞU İSLAM ÜMMETİ?

İçişleri Bakanımız Süleyman Bey’in deyişi ile “Ümmet’in Lideri!” Erdoğan şu sıralarda zorda... İkide bir millete “Yastık altındaki dolarlarınızı bozdurun, bankalardaki döviz hesaplarınızı TL’ye çevirin!” diye çağrı yapıyor. Yapıyor ama bu ümmet şu sıralarda sağırmış gibi bunları hiç duymuyor. Aksine gidip bu çılgın fiyattan yine dolar-avro alıyor.

Hay bin kunduz!!! Ümmet’in liderini güç durumda bırakmak Müslüman’a yaraşır mı? Dolarım olsaydı vallahi bir laik Müslüman olarak gider TL’ye çevirir hem de bir devlet bankasına yatırırdım.

Ne diyeyim ümmet de raydan çıkmış... Sadece birkaç beyni sulanmış tip sosyal medyada sahte dolar yakarak gösteri yapıyor. Niyetleri de göze girerek Hükümet’ten bir şeyler kapmak...

ARAP KARDEŞLERİMİZ HANİ?

Bir de kasaları tıka basa dolar dolu olan Müslüman devletler var. Örneğin, eski kralı Abdullah Ankara’ya geldiğinde Sayın Erdoğan’ın yanına kardeşi Abdullah Gül’ü de alarak 10 Kasım 2007’de ayağına gittiği Suudi Arabistan... Şu sıkışık anımızda 50 milyar dolar borç verse ne olur?

Ama vermez!

Çünkü, Sünni Müslüman dünyası boydan boya göbeğinden ABD’ye bağlıdır. Bizim Kıblemiz Mekke’dir, Mekke’deki Suudilerin kıblesi ise Washington’dır.

Biz laikler aklımızı kullandığımız için gerçeği daha iyi görürüz. Bu yüzden, İslam kardeşliğinin asla olmadığını, bundan sonra hiç olmayacağını söyledik, yazdık. İşte yine görüyoruz ki İslam dünyasının en önemli ülkesi, Haçlı emperyalizm tarafından Türkiye sıkıştırılmış iken, İslam dünyası gıkını çıkartmıyor. Risk alarak desteklediğimiz Katar Emiri bile sağır sultan olmuş.

İslam kardeşliği yoktur, İslam adı altında Müslümanların birbirlerine düşmanlığı vardır. Bu işi yapanlar da Sünni Müslüman siyasetçilerdir.

YARAMAZ ŞİİLER

Bir de Şii-Alevi İslam var...

Başta İran olmak üzere...

Amerika’ya kafa tutanlar da işte azınlıktaki bu Müslüman kesim.

Hadi söyleyin: Kim gidiyor Hz. Muhammet’in izinden?

ABD ve İsrail ile el ele vererek Türkiye’ye ve Suriye’ye karşı savaş yürüten Sünni Arabistan mı yoksa ABD’ye kafa tutan Şii İran mı?

Ah bu Suriye’deki Aleviler ile İran’daki Şiiler olmasa ne güzel hizmet ederdik Amerikalı dostlarımıza...

BERAT BEY ÖĞRENİYOR da...

Önce Türk_Amerikan ilişkilerini, “Kırk yıllık karı-koca ilişkisi”ne benzetti.

Sonra da “Paramız doğrudan ABD Başkanı tarafından hedef alındı” diyerek Amerikan başkanını düşman ilan etti.

Vallahi hızla öğreniyor.

Lakin: Kayınpederi Erdoğan onu seviyor mu dövüyor mu anlayamıyorum.

Bu yaşta bu kadar çok hırpalanmasına gönlü nasıl razı oluyor, anlayabilmiş değilim.

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87