MUHARREM İNCE MALATYA'da...

MUHARREM İNCE MALATYA'da...

Açılışta konuşan İnce, ilkeli bir siyaset izleyeceklerini belirterek, "Malatya'ya gelip başka bir şey, Edirne'ye gidip başka bir şey söylemeyeceğiz. Malatya'da ne diyorsak Rize'de aynı şeyi söyleyeceğiz. Diyarbakır'da aynısını söyleyeceğiz. Tekirdağ'da aynısını söyleyeceğiz. Kıvırmak yok, millete yalan söylemek yok. Yani bir gün Atatürkçü, öbür gün tezkereye hayırcı olmayacağız. Ne diyorsak o. Doğru bildiğimizi yapacağız, inandığımızı yapacağız." diye konuştu.

Türkiye'nin kaynaklarıyla zengin bir ülke olduğunu dile getiren İnce, şöyle devam etti:

"Memleket zor günlerden geçiyor. Ama 'umutsuz musun', hayır asla umutsuz değilim. Her şeyi Allah vermiş bize aslında. Avrupa'nın en genç nüfusuyuz. 3 tarafımız denizlerle çevrili, madenimiz var. Ama sadece iki örnek vereceğim size kayısı ve fındık. Dünya kuru kayısı üretiminin yüzde 70'ini biz yapıyoruz, Malatya yapıyor. Fındığın yüzde 65'ini Türkiye üretiyor. Bir ürün düşünün ki yüzde 70'i senin elinde. Yüzde 70'i senin elinde olan bir ürün varsa o ürünü üretenler yoksul olamaz, olmamalı."

İnce, daha sonra İnönü Caddesi'nde esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Anahtar Kelimeler
Muharrem InceMalatya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ERDOĞAN, İMAMOĞLU'nu HEDEF ALDI
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, 'Kadim Dostlar İftarı' programında yaptığı konuşmada...

Haberi Oku