Gündem:
6 İL İÇİN SAĞNAK YAĞIŞ UYARISI

6 İL İÇİN SAĞNAK YAĞIŞ UYARISI

Doğu Karadeniz'de dün gece saatlerinde başlayan sağanak, bugün öğlen saatlerinin ardından yerini güneşli havaya bıraktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölgede 22 Haziran Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren çok kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

AFAD'DAN UYARI

AFAD tarafından yapılan uyarıda ise, "Yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini arttırarak Samsun, Tokat ve Trabzon'un doğusu, Gümüşhane'nin kuzeyi ile Ordu çevrelerinde kuvvetli, Giresun çevreleri ile Trabzon'un batısında çok kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.
 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

FED FAİZİ KARARINI AÇIKLADI
ABD Merkez Bankası faiz kararını açıkladı.

Haberi Oku