Gündem:
ABD İSTANBUL KONSOLOSLUĞUNA SİLAHLI SALDIRI

ABD İSTANBUL KONSOLOSLUĞUNA SİLAHLI SALDIRI

Konsolosluk binasının önündeki kulübede bekleyen polislere sabah saat 07.00 sıralarında, görgü tanıklarının iddiasına göre iki saldırgan tarafından ateş açıldı.


Polisin saldırıya karşılık vermesinin ardından ikisinin de kadın olduğu söylenen saldırganlardan biri İstinye yönünde, diğeri ise konsolosluğun arka tarafından bulunan mahalle arasına kaçtı. Mahalle arasında bir binanın bahçesinde sıkıştırılan kadın polisle çatışmaya girdi.

Saldırgan, kurşununun bitmesi üzerine polise taş atarak karşılık verdi. Polis ise kadını vurarak etkisiz hale getirdi. Bu çatışma anı olayı gören bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Yaralı kadın daha sonda ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Saldırının ardından konsolosluğa çıkan tüm yolla kapatıldı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi kaydırılırken, olay yeri inceleme ekipleri hem konsolosluğun önünde hem de kadının yakalandığı bölgede inceleme başlattı. İncelemeler saat 11.30 sıralarında tamamlanarak, kapatılan yollar tekrar açıldı.

Bir çevik kuvvet otobüsü de konsolosluk bahçesine girerek beklemeye başladı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku