Gündem:
ADALET YÜRÜYÜŞÜ'ne SALDIRACAKLARDI...

ADALET YÜRÜYÜŞÜ'ne SALDIRACAKLARDI...
 

Yürüyüş devam ederken, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekibinin takibe aldığı belirten  38 UU 962 plakalı ve siyah renkli minibüs, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kartepe İlçesi Köseköy mevkiine durduruldu.

Minibüste CHP kortejine saldıracağı ve DEAŞ üyesi olduğu ileri sürülen 'Ebu Hüseyin' kod adlı kişi gözaltına alındı.

Emniyet yetkilileri, araçta ve  bu kişinin üzerinde yapılan aramada herhangi bir suç unsurunun bulunmadığını ancak, şüphelinin cep telefonu kayıtlarından korteje aracıyla girerek saldırı yapacağı yönünde mesajlar bulunduğunu açıkladı.

Bu kişinin sorgusu devam ederken, Kayseri'deki emniyet kaynakları takip ettikleri 'Ebu Hüseyin' kod adlı 30 yaşlarındaki kişinin DEAŞ militanı olduğunu ve bir süredir takipte olduğu, onunla bağlantılı olduğu saptanan 6 kişiden 4'ünün yakalandığını ve 2 kişinin arandığını söyledi.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün titiz bir çalışma ve takip sonrası yakalanan zanlının eylemi gerçekleştirmeden yakalandığını söyledi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku