Gündem:
ADİL ÖKSÜZ'le İLGİLİ YENİ BİLGİ...

ADİL ÖKSÜZ'le İLGİLİ YENİ BİLGİ...

Habertürk'e konuk olan güvenlik uzmanı Mete Yarar, FETÖ'cü Adil Öksüz'ün Almanya'da olabileceği yönündeki iddiaları değerlendirdi. Adil Öksüz'ün 15 Temmuz'da yakalandıktan sonra ABD Konsolosluğu tarafından arandığı ortaya çıkmıştı. ABD'den yapılan açıklamada, Öksüz'ün "pasaportunun iptal edildiği bildirilmek için" arandığı söylenmişti. Mete Yarar, bu telefon görüşmesinin yeterince incelenmediğini ve bu ilişkinin netleştirilmesi gerektiğini söyledi.

ABD, Adil Öksüz'ü bilemeyeceği bir numaradan aradı

Bu sırada programa Ankara'dan katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın söz alarak çok ilginç bir gerçeği ilk kez canlı yayında açıkladı. Aydın, Adil Öksüz'ün 15 Temmuz'da Konsolosluk tarafından arandığı numaranın, Öksüz'e kayıtlı resmi bir numara olmadığını, Öksüz'ün bu numarayı darbe gecesine özel olarak kullandığını ve numaranın başkasının üzerine kayıtlı olduğunu açıkladı.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL'le TİCARET DURDURULDU
Yapılan açıklamada, "Devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçilmiş, İsrail'le...

Haberi Oku